Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani egy olyan...

Meg lehet bocsátani egy olyan embernek aki folyamatosan teper meg körbenyal de azt az egy szót képtelen kimondani hogy bocsánat?

Figyelt kérdés

2022. dec. 8. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Pasiról van szó?
2022. dec. 8. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen bár ez sztem lényegtelen. Aki többre tartja a saját büszkeségét mint engem az a személy nem is szeret igazán mindegy h férfi vagy nő..

Bár a férfiak logikája is érdekelne…

2022. dec. 8. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Csak mert velünk is így volt. Idővel (mikor közelebb kerültünk egymáshoz) megjavult ;)

Ti randizgattok, vagy már jártok egy ideje?

2022. dec. 8. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyik sem bár nekem tetszik de ha ennyire büszke kell a francnak szeresse csak továbbra is önmagát sok régi sebett tépett fel a lekezelő stílusával amiről ő nem is tud és nem hozzá köthető.Azóta persze megbánta de nem is ő érdekel már hanem azok a régi sebek amiket azt hittem begyógyitottam saját magam de mégsem .ő egy össze szólalkozás alatt feltépte az összeset.. bonyolult de nem is akarlak fárasztani vele :)
2022. dec. 8. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

"Nekem tetszik"

"Nem is ő érdekel már"

Aha, dehogynem érdekel.:DDD

2022. dec. 8. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van 5-ös egyetértek veled :) de a jó hír h könnyebb minden embernek lebeszélnie magát egy ilyen partnerről mint aki végig kedves
2022. dec. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!