Hova mennétek a helyemben mesterre?
Így marha nehéz bármi értelmeset mondani, hogy nem tudjuk, miről van szó...
De ebben a helyzetben szerintem jelöld meg mindkettőt, Pestet első helyen, Miskolcot másodikon. Ha Pest a legtöbb szempontból jobb lenne, akkor ezt kéne megcélozni, nem? Aztán ha esetleg nem indul ott a szak, akkor még mindig ott van Miskolc. Vagy jelölj meg másik vidéki egyetemet is (talán Pest után, Miskolc előtt), ha lehet, hátha ott van pl. munkahely.
Én Budapestet választanám, de ebben az esetben Miskolcon vagy más egyetemen is megjelölném a szakot biztos, ami biztos alapon.
Nem Miskolcon ugyan, de én is vidéken csináltam az alapszakot és szerettem a várost, szerettem az egyetemet stb., de semmi lehetőség nem volt. Engem ez már az alapszak alatt is zavart, mert szakmai lehetőségek egyáltalán nem voltak és nagyon sokszor diákmunka, nyelvtanulás, hobbik, szórakozás stb. kapcsán is oda jutottam ki, hogy Budapest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!