Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennétek a helyemben bankett...

Mennétek a helyemben bankett utáni osztálybuliba?

Figyelt kérdés

mellette:

-utolsó közös osztályesemény

-afteren sem voltam, így egyszer azért ki kéne próbálni hogy milyen velük bulizni, meg klasszikus szórakozóhelyen sem voltam még

-mindenki megy és én lennék csak az aki miatt nem lenne ott az egész osztály, mindenki győzköd hogy menjek

-félek hogy ha nem mennék megbánnám

ellene:

-egy héten belül nagyon fontos versenyre (EB) utazok, a buli másnapján is edzésem lesz, pihennem kéne

-nem nagyon lenne olyan akivel beszélgetni tudnék mert kicsit eltávolodtam az osztálybeli barátaimtól is, nem tudom hogy meglenne e a társaságom

-annyira nem vagyok odáig a szórakozóhelyekért (bár még nem voltam szóval ki tudja)

Igazából ami miatt nem tudok dönteni, az az hogy ki kéne aludnom magam a verseny miatt, ha az nem lenne akkor elmennék kipróbálni de így tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?

2022. jún. 21. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%

A kialvás gyenge indok, ha 1 hét múlva lesz, hacsak nem vagy alvászavaros.

Egyszer élsz, versenyre mehetsz még, de ez a buli, ezekkel az ismerősökkel csak most lesz. Később meg azért nem fogsz menni, mert nem lesz egy ismerős se..

2022. jún. 21. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell reggelig maradni.Menj el, nézd meg milyen, beszélgess, kapcsolódj ki. Aztán ha nem nagy szám akkor hazamész és ne agyalj rajta ennyit mert ez már árt.
2022. jún. 21. 17:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, érthető amit mondasz, van benne valami. Azt az egyet szeretném csak kijavítani, hogy ez nem csak "egy verseny", hanem gyermekkorom óta erre a versenyre készülök és ez az utolsó lehetőségem utánpótlás korosztályban eredményt elérni (jövőre már felnőtt leszek).
2022. jún. 21. 17:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Neked is köszi kettes, lehet hogy ez lesz.
2022. jún. 21. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Sok sikert az EB-n!!!! Egy életen át azon rágódnál, hogy mi lett volna, ha nem maradok aznap olyan sokáig és kipihenten megyek el edzésre.. szóval inni semmiképp ne, drogokat ne is mondjam.. amúgy se, de doppingnak is számítanak! Szóval én benéznék úgy kb. éjfélig, majd lelépnék azzal, hogy srácok, szurkoljatok majd életem versenyén! :)
2022. jún. 21. 17:09
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2022. jún. 21. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Én nem mentem, nem bántam meg.
2022. jún. 21. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

Én is elmennék pár órára . Maradj 1-2 órát - hiszen utolsó alkalom az egész osztállyal -, hogy az edzésre is kipihent légy .Lehet később megbánod , ha nem mész el .

Sok sikert 💐 !

2022. jún. 21. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is volt, 5 nappal ezelőtt. Nem mentem.

Nekem nem fekszik az, hogy mindenki full részeg.. Sajnos az osztálytársaim 80%-a ilyen, amit nem értek, mert pia nélkül is lehet jól érezni magad.

+mivel finoman fogalmazva "edzés függő" vagyok(nem tudom van-e ilyen függőség, de én tuti ebben szenvedek.. :D), heti 5x járok edzeni, odafigyelek arra, hogy mit eszek. Ott pedig nem éppen olyan ételek voltak, amik nekem jók lettek volna, szóval úgy tudtam volna megoldani, hogy viszek magammal, amivel nem lett volna baj, mert magamra főzők.

Végül nem mentem, mert több buktatója lett volna, mint előnye, és nem bántam meg.

2022. jún. 21. 18:19
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, szerintem pár órára elmegyek és meglátjuk milyen lesz
2022. jún. 21. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!