Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is van aki nem szereti a...

Más is van aki nem szereti a mozit? Indok? 26N

Figyelt kérdés

Nekem ez totál homály, ott koszság van, lehet h az előtted ülő tetves volt, meg akkor még fizess is, holott otthon ingyen meg tudod nézni.

(Már egész hamar beadják onvideon)

Mellesleg nem egy filmet kapcsolok ki a felénél, mert unalmas. Mégis annyian mennek moziba..miért?

2022. dec. 4. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Mert egy élmény önmagában is, amihez hozzájön, hogy jellemzően hamarabb, jobb minőségben láthatod a filmet, mint amúgy. Hogy nyilván illegálisan is le lehet lopni az internetről, az más kérdés, ennyi erővel azt is megkérdezhetnéd miért fizet bárki is a boltban, mikor el is lehet szaladni a szatyorba pakolt cuccokkal...
2022. dec. 4. 12:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Hülyeség
2022. dec. 4. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
23%

Koszság. 😆

Mert érdekel a film és azonnal megakarom nézni, nem majd 3-4 hónap múlva vagy szar kamerásban.

2022. dec. 4. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Van, mint például én. Több oka is van nálam. Az egyik az, hogy érdektelen az összes moziban vetített film, nincs kedvem 2 órát másokkal egy teremben ülni, és hallgatni ahogy pofáznak, meg csámcsognak. Ha esetleg lenne olyan film, ami még is felkeltené az érdeklődésemet, azt otthon 5.1-es fülessel megnézem. Szerencse, hogy nem annyira magasak az igényeim a filmnézést illetően. :D Mellesleg inkább sorozatpárti vagyok.
2022. dec. 4. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Én azt nem szeretem, hogy számomra zavaróan hangos.
2022. dec. 4. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Én például azért utálom, mert hangos, és pofáznak a nézők. ráadásul egy negyedórás előzetest kell megnéznem az elején.

Szerintem sokan mennek csak azért, hogy ne otthon legyenek, más lehetőség meg nem nagyon van a kocsmán és hasonlókon kívül.

2022. dec. 4. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

"Onvideon kb 2 hét és felrakjak te idiota"

Neked mi a bajod amúgy?

Nem lesz egy mozis élmény soha olyan mint egy kézikamerás valami..

Egyébként én magam sem szeretem a mozit, de csak azért nem mert úgy szeretek filmet nézni, hogy nem zavar senki, vagy valakivel kettesben.

2022. dec. 4. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretek moziba járni, mert nagyon hangos és sok pénzbe kerülnek a mozijegyek.

Egyébként is jobban szeretem otthon nézni a filmeket, mert nekem úgy kényelmesebb.

2022. dec. 4. 15:36
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as HD ről beszélünk..
2022. dec. 4. 15:44
 10/11 Metionin ***** válasza:
73%
Én sem szeretem. Az ok: zavarnak az emberek. Valahányszor moziba vagy egyéb filmvetítésre kellett mennem, egy csomóan dumáltak, zörögtek, csámcsogtak, így akkor sem tudtam élvezni a filmet, ha az amúgy jó volt. Ezek a mostani tipikus mozis filmek meg egyszerűen nem ütik meg azt a lécet, hogy fizessek értük, főleg hogy tuti elém ül valami nagydarab ember, akitől lófaxt sem látok, körülöttem meg legalább 1 lesz a csámcsogós, zörgős valaki, pettingelő pár és a nyavalygó gyerek közül.
2022. dec. 4. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!