Hogy jellemeznetek minket magyarokat? Hogy látjuk mi, magunkat? Milyen nép vagyunk? Jó, esetleg rossz tulajdonságok
A társadalom többsége fejlődni és globálisan átlátni dolgokat képtelen. Primitív, buta. Ahogy elnézek embereket nem értem, hogyan érték meg egyáltalán a felnőtt kort. :D
Igénytelenek, ápolatlanok, kövérek, tájékozatlanok, irigyek, kicsinyesek, kell egy irányító, aki megmondja mit kell tenni, kivagyiság, többnek mutatják magukat anyagilag, mint amik.
Persze vannak értelmes, gondolkodó, hasznos, jólelkű emberek, de sajnos nagyon kevesen.
Elnyomja őket a massza.
2- és ez szarkaznus volt?
Egy szer egy posztban azt találtam mondani h szemet alja nép s magyar… hű amit kaptam a sok önérzetes emberektől…
Biztos vannak jó emberek is, de a kérdésem és a véleményem is a nagy átlagár vonatkozik
Igen, boldogtalan voltam, mikor 26 évesen meghalt anyukám 12 évig tartó daganatos betegség után. Évfordulókor mostanság is elszomorodom.
Lenézem azokat, kik annyira igénytelenek, hogy nagyívben leszarják az egészségüket, aztán meg még ők mernek panaszkodni, ha betegek lesznek. Hát ki a felelős a saját egészségedért? Te, kivétel, ha veled született betegségről van szó
És irigylem azokat a lányokat, nőket, akiknek él az anyukája, és minden egyes mozzanatuknak részesei lehetnek.
Remélem most már boldog vagy?! Tudod, nekem van önismeretem, és simán tudom vállalnia negatív oldalamat is, a rossz tulajdonságaimon pedig változtatok.
"Hát ki a felelős a saját egészségedért? Te, kivétel, ha veled született betegségről van szó"
Ezt így nagyon botor dolog leírni, vagy így gondolni. (Tudom, nem tartozik a kérdéshez, bocs az offért. )
Azért láttunk már olyat, aki egészséges életmód ellenére beteg lett és meghalt. Részvétem édesanyád miatt!
Hogy milyen a magyar? Egy részük szorgalmas, annyit dolgozik, hogy belerokkan a munkába, a belét kihajtja, ha 2 jó szót kap. Egy részük szintén erőn felül dolgozik, azt csinálnak vele, amit akarnak, mert nem mer kiállni a jogaiért. Többnyire nem is ismeri a jogait.
Másik részük lógós, semmirekellő, várja a sültgalambot, s azt, hogy valaki segítsen rajta.
Jó része a magyaroknak a múltban él, de mégsem tanul annak hibáiból. A propaganda által erősen befolyásolható, egyáltalán nem elfogadó, befogadó. Nincs önálló gondolat, amit a szájába rágnak, azt fújja, vagy mert fél, de inkább mert buta, gondolkodásra képtelen. Ha valaki másként gondolkodik, azt egy az egyben elutasítja, megkérdőjelezi magyarságát.Jellemző a búskomorság, depresszió, irigység. Valamint az ún. koldusbüszkeség. Képtelenek vagyunk az összefogásra.
Köszönöm.
Ép testben ép lélek. Remélem hallottad már ezt. A legtöbb betegség pedig lelki eredetű.
A stresszes életvitel rengeteg betegség melegágya pl.
A lelki egészség fontossága nagyon alacsony ebben az országban.
Van egy szűk értelmesebb réteg (főleg a 40 alattiak között), de a magyar társadalom zöme olyan, mint egy beképzelt, sértődött gyerek:tudatlan, nagyszájú, lusta, fejlődésre képtelen.
Ami még nagyon feltűnő egy külföldihez képest, hogy a magyarok többsége csak a sült galambot várja. Nem gondolkodik, nem képzi magát, csak hőbörög és kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!