Miért van sokkal több rossz apa, mint anya?
Figyelt kérdés
Nem kell a duma, ez bizony így van.2022. dec. 1. 19:12
1/21 anonim válasza:
Hogy a feministáknak legyen mit kérdeznie
2/21 anonim válasza:
Talán mert eltérő az anya és az apa státusza. De tudsz statisztikát, hivatalos forrás megjelölésével?
3/21 anonim válasza:
Kérdés milyen a jó anya és milyen a jó apa. Én mindig rossz apának tartottam magam, ennek ellenére gyermekeim imádnak és példaképnek tekintenek. Ha tehát ez lenne a mértékadó, akkor objektíve jó apa lennék.
5/21 anonim válasza:
ez csak az én véleményem és lehet hülyeség, mert fiatal vagyok, de ez azért lehet, mert az anyukák közelebb vannak/többet vannak a gyerekeikkel mint az apukák és emiatt az apukák (általában, nyilván van kivétel) elhidegülnek a gyerektől. mégegyszer, ez csak az én véleményem, a saját tapasztalataim alapján
6/21 anonim válasza:
Mert az anya a gyerek első éveiben gyakorlatilag 0-24-ben együtt van vele. Kialakul az a kötődés, ami később ahhoz vezet, hogy később gyakorlatilag mindent megtesz érte. Az apa meg megteheti, hogy soha nem találkozik a gyerekkel.
(Figyelem, ez most egy sarkosított, általánosító válasz volt. Mint ahogy a kérdés is. De attól még igaz.)
7/21 anonim válasza:
Ha ilyen okos vagy, akkor már ki is találhattad volna.
9/21 anonim válasza:
Miért van sokkal több általánosító kérdés mint amennyi szükséges?
10/21 anonim válasza:
Ez a feministák vágyvezérelt "igazsága". Mint az, hogy a kapcsolatok a férfiak miatt mennek tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!