Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdemes egyáltalán élni még így?

Érdemes egyáltalán élni még így?

Figyelt kérdés

Pár hete lettem 27 éves. A világon senkinek sem tűnt fel, hogy születésnapom van. Családom nincs, a barátok elkoptak mellőlem, mert nagyon rossz anyagi helyzetben vagyok.

Annyira rossz, hogy 27 év alatt annyit sem sikerült elérnem, hogy egyetlen ember emlékezzen arra, hogy élek. Igazából már nincs is kedvem hozzá.

Ráadásul látom, mások miket posztolnak, hogy születésnapjukra mit kaptak (külföldi utak, drága ajándékok, stb), én meg még azt sem engedhetem meg magamnak, hogy legalább valami apróságot vegyek saját magamnak.

2022. dec. 3. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%
Szeretlek
2022. dec. 3. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Boldog születésnapra mit kívánjak neked,

Csodaszép napot, nyugalmat, örömet,

Sokáig élvezd e szép földi létet,

Utadat kísérje tisztelet és béke!

Bánat elkerüljön, kedved felderüljön,

Minden vágyad ma teljesüljön!

Lágy szellő érintése,

Madarak csiripelése,

Szerelmed ölelése kísérje napod,

Így kívánok Boldog Születésnapot!

2022. dec. 4. 12:32
 13/19 A kérdező kommentje:

♥️

2022. dec. 4. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
En 33 eves vagyok. Bar en jomodban elek, de nekem sincsen senkim. Nem is volt soha. Karacsonyt is max olyan emberekkel unnepelhetem, akik megvetnek es leneznek.
2022. dec. 4. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyszer megprobaltam kinyirni magam. Kiugrottam az 5. - ikrol. Nehany zuzodassal megusztam. Azota attol rettegek, hogy nem doglok meg, csak lebenulok vagy agyilag zokni leszek es annyi erom se lesz, hogy felkossem magam
2022. dec. 4. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

27 éves leszek én is. Az egész eddigi életem csak a kínlódásból állt. Rejtélyes fejfájásaim miatt nem tudtam még eddig egy rendes munkát vállalni, az egyetemet végigszenvedtem. Az egész életem arról szól, hogyan tudnám húzni halasztani azt, hogy el kelljen menni dolgozni. Ugyanis mindig megfájul a fejem és hányásig is fajul esetenként. Sovány is vagyok, 175 centis fiúként alig 55 kiló. Lapos a pofám, a hangom mint egy gyereknek. A fogaim előreállnak. Az oltás után történtek dolgok...

Magányos is vagyok, mellőzött.

Ha lenne egy gomb amit megnyomok és megszűnik az életem úgy, hogy mindenkinek eltűnök az agyából, aki ismer és nem fog rám emlékezni. Biztosan megtenném gondolkodás nélkül.

2022. dec. 4. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanígy érzek.

És nem,nem érdemes élni.

Sem neked,sem nekem,sem senkinek.

De biztos vagyok benne,hogy értékes ember vagy.

És rajtad kívül kb több milliárd embernek kellene ezen gondolkodni,mégsem teszik.

Szeretnek élni,pedig a legtöbben nulla emberek.

Ismeretlenül is hiszem hogy Te jó ember vagy és kevesebb lenne a világ,ha nem lennél.

2022. dec. 8. 23:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Isten szeret téged!

És hidd el, hogy oka van annak, hogy élsz!

Őneki öröme van benne, hogy létezel. Mindig figyelt rád. Mindig törődött veled. Mindig a legjobbat akarta neked. És most is!

Neki hidd el, hogy van értelme élj!

Ha átadod az életedet Istennek, és Őérte élsz, van értelme!

Isten annyira szeretett minket, hogy Jézus Krisztust, az egyetlen fiát adta értünk, hogy valaki hisz Ő benne, annak örök élete legyen!!! Ha hiszel benne, hogy Krisztus megtart, örök életed van!

És minden igaz keresztény ember szeret téged, aki hű az Isten akaratához, mert ez kötelességünk! Szeretni embertársainkat!

2022. dec. 20. 17:17
 19/19 robetko ***** válasza:
Hallod kérdező én 47 éves vagyok nem is emlékszem mikor köszöntött fel bárki is utoljára. Ezzel azt akarom mondani hogy előtted az élet ne add fel én a barátod vagyok.Ha lenne pénzem esküszöm hogy elhívnálak bárhová ahová csak szeretnéd. Sajnos nekem sincs pénzem.
2023. jan. 1. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!