Szoktátok hallgatni a Balázsék reggeli rádiós műsort? Mi a véleményed a három szereplőről, Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feriről?
Segít a munkában.
De látod? Hiába nem jók a Balázsék, mégsem tudsz jobbat mondani.
Balazs egy bunko. Nagyon irritalo. Orulnek,ha ot kirugnak a musorbol.
Nekem Jani a kedvencem! Ha 3-uk kozul pasit kellene magamnak valasztani,Jani lenne az. :)
Balázst nagyon utálom, kifejezetten ostoba, de tudálékos, erőszakos figura. Mindenkinél okosabbnak és feljebb valónak érzi magát, sokszor olyan dolgokban nyillvánít véleményt, amiket egyértelműen nem ért. Viszont azt olyan magabiztosan teszi, hogy vitatkozni vele nem lehet, ő Balázs, neki mindig igaza van. Borzasztó.
Jani szintén fura nekem, tipikus nagyvárosi okos "környezetvédő", aki bizonyos dolgokra nagyon rááll, az nagyon fotos, az nagyon kell... viszont összességében nem látja át a környezetvédelmet és azt, hogy azt hogyan lehetne hatákonyan, praktikusan megvalósítani.
Feri okés. Vele nincs nagy bajom. Nem mondom, hogy tőle fogom megtudni az élet nagy kérdéseire a választ, de legalább agyvérzésem sem lesz a hülyeségeitől.
Hallgatni csak azért szoktam időnként, mert van, hogy melóban szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!