Szoktátok hallgatni a Balázsék reggeli rádiós műsort? Mi a véleményed a három szereplőről, Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feriről?
Én szoktam.
Régen kedveltem Janit a praktikus szemlélete miatt....
... aztán rájöttem, hogy valójában végtelenül proli, nem túl tájékozott, és a környezetvédelemről - ami nagy vesszőparipája - is nagyon gyermeteg elképzelései vannak sokszor. Mármint fontos, hogy reklámozza, de egy csomószor kiderült, hogy kissé fogalmatlan a mikéntekkel kapcsolatban.
Balázst régen se kedveltem, mert jó nag ypofája van, de az utóbbi időben még annyira sem:D Nyomja ezt a spirizsát, ami elviselhető kb, de pl ha interjút készítenek valakivel, egyrészt gyakran kétszer annyit beszél, mint az interjúalany, elmondja a véleményét, majd vár egy igen/nem választ az interjúalanytól... ráadásul gyakran az interjú végeztével kb elismétli azokat a feltevéseit, amit az interjú előtt mondott, függetlenül attól, hogy az interjúalany esetenként konkrétan megcáfolta és az ellenkezőjét mondta.
Kb lenoymja a véleményét mások torkán.
Feri... korrekt átlag ember. Sokszor ő is elég tájékozatlannak tűnik, de az tpl kedvelem benne, hogy direkt felvesz egy ellenvéleményt egy témában akkor is, ha ő maga nem ért egyet vele csak azért, hogy elhangozzanak érvek és ellenérvek mindkét oldalról.
Összességében kezdenek nagoyn megöregedni. Sok fiatalos témát hoznak, de sokszor érzem azt, hogy nem tudnak mit kezdeni vele.
Ennek ellenére hallgatom, mert miért ne. Ami téma már címről sem érdekel, az el se indítom, amit meg 5 perc után túltárgyaltak, továbbnyomom (Spotifyon hallgatom podcastként). De az elmúlt kb 3 évben szinte minden adást meghallgattam.
5, mondj akkor egy másik reggeli műsort, amit érdemes hallgatni.
Az időjárás jelentés nekem am abszolút nem hiányzik. Ha érdekel, megnézem neten, ne húzzák vele az időmet.
Home office előtt kolléganővel megbeszéltük, hogy ha reggel hallgathatja a Balázsékat, egész nap én választom a zenét. Úgyhogy akkoriban minden nap hallgattam őket, azóta ritkán.
Mikor még volt Z+, szerettem Balázst, csak én közben felnőttem, ő meg nem.
6os vagyok
Ahelyett, hogy lepontoztok, inkább tényleg mondjatok már valami jó alternatívát, amit érdemes hallgatni!:D Nem azét, hogy kötözködjek, hanem hogy hallgathassak valami jobbat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!