Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Érdekes hobbit tudtok ajánlani?

Érdekes hobbit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok szabadidőm van.
2022. dec. 2. 07:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Szívás
2022. dec. 2. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor sok szabadidőm lett, én vettem egy chipolvasót és megnéztem vele az összes kóborló kutyát, volt akit nagyon kerestek már, volt akit nem kerestek, volt akinek lett gazdája, volt aki menhelyre került. De tök jól elfogytak az utcáról a kutyák. Ez meg kinőtte magát egy közösséggé, többen csatlakoztak hozzám. Meg kijártunk csapatosan menhelyre sétáltatni. Nekem ez volt a hobbim, amíg el nem költözten onnan sajnos. Most a kutyáimmal kirándulok meg várost nézek.
2022. dec. 2. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
12 fantasztikus vagy.
2022. dec. 2. 14:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

A kutakodásban én is jó vagyok, s mindenféle okos tanácsokat is kiválóan tudok adni.

A kérdésem konkrét ötletekre vonatkozik, emiatt is kérdeztem: Érdekes hobbit tudtok ajánlani?

Csak a konkrétumok érdeklnek :)

2022. dec. 2. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretsz felfedezni, akkor geocaching, nem lövöm le a lényegét hogy mi ez, gyorsan utána tudsz nézni, és úgy még lehet izgalmasabb is, mintha én mondom el :)
2022. dec. 2. 17:32
 16/16 anonim válasza:
100%
Olvass!
2022. dec. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!