Hol találhatok nagyfelbontású, MAGYAR nyelvű Középfölde térképet? (Akár azt a verziót beszkennelve, amelyik a régebbi könyvkiadásokban van.)
Sziasztok!
Szeretném kinyomtatni Középfölde térképét. A netről rendelhető, vagy a Google képtalálataiban megtalálható változtatok mind angol nyelvűek vagy kis felbontásúak (esetenként nem művésziek).
Igazából leginkább azt a verziót szeretem, amely a 2000-es évekbeli kiadásban volt:
De ezt sem találom sehol beszkennelve. Igazából szívesen fizetek is érte ha tényleg nagy felbontású, minőségi munka, de nekem saját szórakoztatásra kinyomtatni is bőven elég lenne.
Hol lehet vajon megtalálni?
Ha linkelnél egy képet arról, hogy konkrétan hogy néz ki az a térkép, ami van abban a kiadásban, akkor könnyebb lenne keresgélést azzal a verzióval kezdeni. Én nem olvastam a Gyűrűk urát, hiába linkeled be a kiadás borítóképét. Itt amúgy sokat beszéltek a témában, nem tudom, hogy megfelelőek-e illetve magyarul vannak-e. [link]
Emellett
Ugyan nem magyar, de itt lehet egyet rendelni, és még csak nem is drága
Beszkenneltem neked, itt letöltheted. Nem utómunkáztam, csak megvágtam.
600 DPI (10,6 MB). Ha nagyon kell, elküldhetem 1200 DPI-ben is, de mivel nyomtatvány, nem lesznek élesebbek a vonalhatárok.
Bocsánat, hogy csak most válaszolok.
3) NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!! Tökéletes ez így, nagyon hálás vagyok!
1) Nem mindegy az neked? :D Amúgy odaírtam: "saját szórakoztatásra". Az ilyen válaszoknak mi értelme? :D
2) Köszönöm a segítséget. Nyilván elsősorban azok tudnak segíteni, akiknek meg van a kiadás, vagy ismerik. A netet már átbogaráztam érte, sehol sincs fent. Vagy legalábbis akkor nagyon eldugott helyen... 1-2 nagyon rossz felbontást találtam csak.
A rendelhető linkeket köszi :) Elsősorban magyarnak örülnék, de olyan sajna nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!