Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme ellenezni a meleghá...

Mi értelme ellenezni a melegházasságot?

Figyelt kérdés

Nem egyházi,hanem polgári keretek között természetesen

Akik ellenzik mindig azt hangoztatják hogy “de mert nem normális” de őszintén kinek probléma az átlag emberek között az hogy 2 ember szereti egymast és ugyanúgy életük legboldogabb napját átélhetik,mint a heterók?

Ez a politikai nyomás miatt ilyen nagy ügy vagy miért? Nem tudom megérteni kinek fájhat az egyház értékrendjén kívül

2022. dec. 1. 22:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
14%
Én nő vagyok, tehát nem áll fel a farkam. Es ugyanígy két nőtől is rosszul vagyok, de a kérdésben ez nem szerepelt.
2022. dec. 1. 23:25
 12/38 anonim ***** válasza:
23%
Nem, a leszbikusok se házasodjanak. Aki a szexuális preferenciái alapján őket kedvezőbben ítéli meg, az képmutató.
2022. dec. 1. 23:26
 13/38 anonim ***** válasza:
81%
Értelme ellenezni? Attól függ kinek. Nekem nem érdekem, felőlem házasodjatok. De a szülők ellenezhetik nyilván. Na annak már több értelme van, de erről őket kéne megkerdezni.
2022. dec. 1. 23:35
 14/38 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, neked még nem szóltak, hogy nálunk van melegházasság 13 éve?

Senki nem tiltakozik ellene.

Csak a neve nem meleg-házasság, hanem bejegyzett élettársi kapcsolat.

Pontosan ugyanaz mint a házasság polgári változata, egy hivatalos személy előtt kell kijelenteni, hogy a másikat társsá fogadják és alá kell írniuk az erről szóló hivatalos dokumentumot.

Körítésképpen azt csinálnak mellé a párok maguknak amit akarnak, tarthatják utána a lagzit ahol akarják.

Mindenben megegyezik a házassággal, jár vele özvegyi nyugdíj, öröklés, közös vagyon stb. stb.

2009 óta van érvényben ez a törvény. Csak az embereket valójában nem érdekli mert a melegek nem akarnak összeházasodni. Csakis azt akarják akik foglalkoznak a kérdéssel a médiában, hogy elvegyék a házasság szót a heteroszexuális emberektől.

Nálunk megkapták ezt a jogot már 13 évvel ezelőtt csak nem lesz átnevezve a házasság heteroszexuális-házassággá meg melegházassággá, mint ahogy próbálják a férfi-nő elnevezésekkel is tenni.

Én nem vagyok cisz-nő. Nő vagyok, pont. Aki nem nő az semmiféle előtaggal ne hívja magát nőnek. Nem transz-nő meg akármilyen nő. vagy nő vagy nem az. Csak ennyi van a házassággal is. Az emberek többségét nem érdekli hogy a homoszexuális emberek hogyan akarnak együtt élni, megkapták gond és tiltakozás nélkül azt a jogot, hogy pont úgy lehessenek egy pár, mint a heteroszexuálisok.

2022. dec. 1. 23:41
 15/38 A kérdező kommentje:
16# tisztában vagyok az itteni jogokkal egyébként
2022. dec. 1. 23:44
 16/38 anonim ***** válasza:
20%

#17 Akkor minek írtad ki ide ezt a kérdést?

Akkor azzal is tisztában kellene lenned, hogy az emberek általánosságban nem is foglalkoznak a kérdéssel.

2022. dec. 1. 23:53
 17/38 anonim ***** válasza:
32%

#1: "Mellesleg tudományosan alátámasztott tény, hogy a homofóbia mögött rejtett homoszexualitás húzódik."

Aha. Gondolom ezt is brit/amerikai kutatók állapították meg, amikor már semmi más kutatnivaló nem jutott eszükbe... :)

Aki szimpatizál a melegekkel és mindenben kiáll mellettük, az jó eséllyel maga is meleg, különben le se sz@rná őket. Aki viszont nem szimpatizál velük és nem áll ki mellettük (az ilyeneket szokták kapásból homofóbnak bélyegezni), az pedig rejtett homoszexuális. Oké. ...és akkor kik a heteroszexuálisok? Ha egy pasas mondjuk lefeküdt 40 nővel és még a gondolattól is rosszul lesz, ha férfival kellene lefeküdnie (tehát kvázi homofób) akkor emögött hol rejtőzik a homoszexualitás? Vagy másképp kérdem: hány nővel kell lefeküdnie és mennyire kell viszolyognia a homoszexualitástól ahhoz, hogy a tudomány arra a megállapításra jusson, hogy ő bizony színtiszta heteró?

2022. dec. 2. 00:19
 18/38 anonim ***** válasza:
27%
#19 Olyan kérdéseket tettél fel amiket értelem szerűen nem tud megválaszolni az akitől kérdeznéd, mert azzal összedőlne amit állított előtte. :)
2022. dec. 2. 00:23
 19/38 anonim ***** válasza:
22%

#4: "Nem látok értéket a házasságban, csakúgy mint a legtöbb hagyományt, ezt is egy elavult, tekintélyelvű, felesleges rongyrázásnak tartom."

"...teljes körűen elutasítom a házasság intézményét..."

"Épp azért nem értem, hogy sokak miért nem tudják elfogadni, hogy két faszi vagy két nő össze akar házasodni..."

Egyrészt még a magukat felvilágosodottnak tekintő liberális politikusok túlnyomó többsége is házasságban él, másrészt az idézett mondataidban tökéletesen sikerült ellentmondanod saját magadnak. (Összegezve: teljes mértékben elutasítod a házasság intézményét, kivéve ha egyneműek kelnek egybe... Gratulálok!) :D

2022. dec. 2. 00:32
 20/38 anonim ***** válasza:
27%
Lapozza már föl az értelmező szótárt, és nézze meg, mit jelent a homofób szó, 19-es, mert baromian nem azt, amit maga azzal azonosít. Ha egy férfi nem akar férfival szexelni, az nem homofób, hanem heteró.
2022. dec. 2. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!