Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Derült égből villámcsapás...

Derült égből villámcsapás volt a lánykérés nálatok vagy előtte a párotok puhatolózott, hogy hogy álltok a témához?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 22:58
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Mi folyik itt?
2022. dec. 5. 22:48
 32/38 anonim ***** válasza:
74%
Csak annyi, hogy valaki 3 oldalon keresztül hisztizett azon, hogy valamit nem ő írt (amit amúgy senki sem állított), majd pár napos csend után ráverte a 13-asra a kis gyogyós. Szerinte nem gáz eszetlen szaporodásnak nevezni a gyerekvállalást, ellenben szerinte valakinél valami betalált, ha gyermeket szült valaha, vagy akar... Tudom, logikátlan, de ennyi történt valójában. 😂
2022. dec. 6. 09:38
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

Továbbra is kevered a válaszolókat. Nem unod még? 🤡🤡🤡

2022. dec. 6. 09:45
 34/38 anonim ***** válasza:
24%
#33? Mit keverek én továbbra is? 😀 Kérdezőnek válaszoltam. Te erre az összekeverés dologra ahogy látom már olyan szinten vagy rákattanva, hogy percenként frissíted az oldalt, hogy mikor ír már újra valaki és azonnal válaszolsz, találgatva, hogy ki mit írhatott valójában és ki kit kever kivel 😂 Azt a mindenit... Wc-re azért néha elmész, annyi szünetet tartasz, ugye? Én ilyet még nem láttam... 🤣
2022. dec. 6. 15:34
 35/38 anonim ***** válasza:
12%

Nem kell frissítgetni, fent jelzi egy kis értesítés ha új válasz érkezik olyan kérdésre amire te korábban már válaszoltál. 😊

Azt kevered amúgy, hogy semmit nem vertem rá a 13-ra.

2022. dec. 6. 15:37
 36/38 A kérdező kommentje:
Oké, szerintem nyugodjon meg mindenki és kanyarodjunk vissza az eredeti témához! :)
2022. dec. 6. 15:50
 37/38 anonim ***** válasza:
25%

Semmit sem vert rá a másik válaszadó 13-asra, mert az én voltam, én meg nem ugyanaz az ember vagyok. A tévképzeteidet a pszichiátereddel beszéld meg, ne itt vergődj.

Én írtam egyébként az eszetlen szaporodásos választ is (az volt az utolsó válaszom), arra reagált a 13-as teljesen vérig sértődve, gondolom nagyon érzékeny számára a téma.

2022. dec. 6. 17:39
 38/38 anonim ***** válasza:
74%
37 🤦‍♂️ Senkit sem érdekel valójában ki mit írt hiszen pont eh a lényege az oldalnak hogy ne lehessen tudni ki mit ír! Ha szerinted azert kell pszichiaterhez mennie valakinek mert osszetevesztett ket ANONIM felhasznalot a gyakorikerdesek.hun akkor azt hiszem el kell keseritselek mert te vagy bolond!
2022. dec. 7. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!