Derült égből villámcsapás volt a lánykérés nálatok vagy előtte a párotok puhatolózott, hogy hogy álltok a témához?
#10 "Hiába van kimosva mindenkinek az agya, hogy ha 30 felett nincs komoly kapcsolatod, akkor azonnal el kell kezdeni kétségbeesetten rohanni és minél előbb felcsináltatni magad valami random emberrel, akivel együtt vagy 1 éve, nehogy 40 évesen "kelljen" szülni. "
Teljesen igazad van.
Nem kell.
De azért engedd már meg azoknak akik tudják, hogy sajnos a többség így jár és nem lesz saját gyereke, hiába jön majd rá, hogy nagyon szerette volna, mert már késő lesz.
attól mert nem szereted hallani a valóság sajnos az, hogy akiknek 30 felett még szóba sem került az, hogy a párjával valaha gyerekük lesz majd, azok bizony általában gyerek nélkül és sokszor a párjuk nélkül maradnak.
Ez nem riogatás, ez tapasztalat.
És az a rossz hírem van mellé, hogy a pasik is rájönnek egyszer, hogy gyereket akarnak, de nekik nem jár le a biológiai órájuk 40 évesen, hanem szimplán lecserélik a 40 éves nőt egy fiatalabbra és az simán szül majd nekik.
Hol írtam, hogy szülni akarnék?
Nem "zavar", csak a kérdés nem erről szólt, meg a korábbi válaszok se. Irreleváns.
Ne nevezzünk már minden gyermekvállalást eszetlen szaporodásnak. Te nagyon meg vagy keseredve. Nem lehet babád? Vagy nem is akarsz? Egyikről sem tehetünk.
Aki (veled ellentétben) akar babát SZÜLNI, az nem akar 10 évig járogatni, hanem haladna. A 10 évig járogatás még 18-tól 28 éves korig is sok eljegyzés nélkül. Attól, mert te így jártál, még ez nem nevezhető normálisnak, sajnálom...
De kezdem úgy érezni, hogy neked az a bajod, hogy 7 éve csak elvan melletted egy férfi, akinek eszébe se jutott rád gyűrűt húzni, csak a szája jár (vagy még az sem). Szerintem ezért vagy te ilyen keserű és képes vagy olyan bullshitet írni, hogy 30 felett is minimum 7 évig csak járni kell, előtte még az eljegyzés is elhamarkodott. Csak mert nálad így van...és te eldöntötted, hogy akkor az mindenkinek így jó. :D Wtf?!
Ne haragudj, de mit képzelsz magadról, hogy a te érzéseid normalizálod és mindenki mást agymosottnak nevezel?! :D Ne haragudj, hogy az emberek 80%-a hamarabb ÉRZI. Érezhetjük hamarabb? Megtiszelnél minket, ha megengednéd...
Szerintem marhára összekeversz / összemosol engem meg egy másik válaszolót, így nincs értelme vitázni.
Fogadd el, hogy másoknak más az életcélja mint neked.
A 12-es hülyeségedhez:
"a kérdés nem erről szólt, meg a korábbi válaszok se", ENGEDD MÁR EL EZT A HÜLYESÉGET!!! De igen, a korábbi válaszok erről is szóltak, ugyanis valaki felhozta témába, tehát már téma!!! Attól, te nem te hoztad fel témába, attól még számíthat, ráadásul szorosan kapcsolódik a házasság témához!! Jézusim... Neked valami mentális betegséged van basszus!
A szövegből egyértelmű hogy keversz minket. :)
Bakker, NEKEM írta hogy ha valaki 6 év alatt nem tervez gyereket akkor az kvázi kamasz (vagyis 25 alatti). NEM ÍGY VAN, attól még hogy pár ember szerint cuki a babóca és mindenkinek kellene legalább 2....
A házasság akkor sincs gyerekhez kötve, ha a hátadon pörögsz. 😘
#14! "Fogadd el, hogy másoknak más az életcélja mint neked." ???
Mondod ezt te, aki mindenkit agymosottnak nevezett, akik 7 éven belül akarnak megállapodni. 😂 Szakadok rajtad. Te tényleg bolond vagy!
Senkit nem neveztem agymosottnak, a 10-es választ nem én írtam.
Épp ezt magyarázom, hogy ketten marhára össze lettünk keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!