12/17 A kérdező kommentje:
Alapvetően a szemezés lényege, hogy többször összenézel valakivel. Persze, hogy ránéztem többször és megállapítottam, hogy ő nem nézett.
2022. nov. 30. 21:43
13/17 anonim válasza:
Akkor 3 lehetoseg van
Beszari, felenk.
Nem veszi eszre, nem ismeri fel.
Nem akar semmit toled
14/17 anonim válasza:
Ismeritek egymast amugy? Hany eves vagy? Egy csomo mai srac tok beszari.. lehet neked kell kezdemenyezni ha akarsz vmit..
15/17 A kérdező kommentje:
Nem ismerem. De ez csak egy tegnapi random példa. Velem például senki nem szokott szemezni.
2022. nov. 30. 21:48
16/17 anonim válasza:
Hany eves vagy? Oltozz csinin, jarj kondizni, kicsit legyel "lathatobb". Nagyobb tarsasagba konnyebb a dolog. Tegyel ki magadrol neha uj kepet, legyel haverkodosabb. Nem azt mondom h jatszd meg magad ha nem ilyen vagy de biztos te is latod milyen lanyoknak irkalnak napi 10en. Tedd fel magad tinderre, badoora. Ott a csajoknak nagyon konnyu a dolguk
17/17 A kérdező kommentje:
Például most olvastam Pesten Láttalak csoportban, hogy a villamoson egy lánnyal szemben leült egy srác és a közös utazásuk végén a fiú a lány fele fordította a telója kijelzőjét, amire azt írta, hogy “szép a szemed”. Na most az ilyen lányok mit tudnak?
Köszönöm a sok üzenetet is, biztatóak!
2022. nov. 30. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!