Itthon vagyok egyedül, már majdnem elaludtam, de valaki fingott. Mit tegyek? Félek megézni. És nincs csajom se, egyedül élek!
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 21:15
22/45 anonim válasza:
Mindegy, hogy vane csajod vagy nincs, mert a csajok nem finganak Ezt mindenki tudja.
23/45 anonim válasza:
Kérdező, betörő volt nálad? Hívjuk a rendőrséget vagy a mentőt? Már régóta nem adtál magadról életjelet.
Írj! Megfejtetted már a talányt?
24/45 anonim válasza:
Kérdező mi van veled, jelentkezz!
25/45 anonim válasza:
Elhunyt. Ma olvastam a hírekben, hogy valami sorozatgyilkos összefingja a házakat, aztán mikor már lankad az áldozat figyelme a szagtól, támad.
26/45 anonim válasza:
Fingópárna öntudatra ébredt és telefingja a szobát
27/45 anonim válasza:
A helyedben én mindenképp utána néznék ezeknek a fingásoknak! Ha nem jut el időben vécére, a végén még be is szarik! Te meg takaríthatsz reggel...
29/45 anonim válasza:
Szerintem ott nem csak fing volt, volt ott darabos is, ha sorozatban púzott.
30/45 anonim válasza:
Életben vagy még, kérdező? 😱Aggódunk érted!😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!