Itthon vagyok egyedül, már majdnem elaludtam, de valaki fingott. Mit tegyek? Félek megézni. És nincs csajom se, egyedül élek!
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 21:15
11/45 anonim válasza:
Pedig de, tuti egy csöves osont be. Azok finganak. Beosonnak és éjszaka finganak a másik szobában. Miért lep ez meg téged?
12/45 anonim válasza:
Hogy osont volna már be? Tárva nyitva hagytál mindent?
13/45 anonim válasza:
Ez bizony a nevezetes Osonós Fosonó lesz. Látni nem fogod, mert nagyon fürge lény. Legfeljebb az ajtón/ablakon át távozván az apró, fehér farkincáját.
14/45 anonim válasza:
Engem most már nagyon érdekel. Nézd már meg légy szíves. Ha nem mered egyedül, hívj át egy kigyúrt szomszédot. De most már nézd meg ki/mi az
15/45 anonim válasza:
Szag? Beleszippantottál?
Árulkodó lehet nagyon a szaga.
16/45 anonim válasza:
A kőbányai fingófantom lehetett
17/45 anonim válasza:
Igen, hagyd a fenébe a hallgatózást. Menj az orrod után, támaszkodj a szimatodra.
Ez nem hagy cserben meglátod.
Írd meg mit tapasztalsz
18/45 anonim válasza:
#14. Szépen írta, hogy a szomszéd nincs otthon. Csak a fingófantom.
19/45 anonim válasza:
13:) "osonó fosonó", félrenyeltem a röhögéstől, majdnem megfulladtam🤣😅😅😅😅
20/45 anonim válasza:
Én voltam. A pincédben vagyok jelenleg, de már megyek is, szval nyugodtan aludjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!