A jelenlegi helyzetben nem önzőség gyereket vállalni?
Nem értelek. Leírod hogy kb a 3. világháborút is túlélnéd a majdani gyerekeiddel együtt, de azért parázol a semmin.
Én is utálom ami ma itthon megy, de őszintén szólva ez nem érinti a gyerekvállalási kedvemet. Van eü biztosításom, van pénzem magánorvosra ha kell, van pénzem magánsulira ha kell. A szociális háló azon részén vagyok aki csak fizet, de vissza kb semmit nem kap. Ez van. Nem is vagyok rászorulva szerencsére. A gyerekem bazi jó pozícióból fog indulni anyagilag, én pedig nagyon fogom szeretni. Nem egy háború vagy egy katonai diktatúra közepére szülöm meg. Ez kb több, mint amit a valaha született gyerekek 90%-a elmondhat magáról. Ettől persze még lehet holnap belénk áll egy meteor, az pech. Akkor ez van, úgyis mindegy.
A krach már beütött, hatalmas infláció van épp. Nem csinálok semmi különöset, nekem kb mindegy. Max kevesebbet rendelek kaját, és többet főzök. Na bumm. Vagy nem értem milyen választ várnál erre a gyerekes ismerőseidtől. Én sem tudnék egy ilyen megfoghatatlan kérdésre válaszolni, mert nem lehet. Ez kb olyan szintű kérdés, hogy mit csinálnál ha megtámadnának a pirézek. Ha felvetsz egy valós problémát hogy abban a helyzetben mit csinálna az adott ember, arra lehet válaszolni.
Az emberek nem tudnak mit kezdeni azzal az információs társadalommal amiben élünk. Csomóan hobbi szinten rettegnek minden hülyeségtől. Tényleg rossz lehet így élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!