Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan az ismerőseid...

Van olyan az ismerőseid között, aki elveszítette a gyerekét? Mi volt a reakciója, amikor megtudta, hogy meghalt a saját gyereke?

Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 09:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Van ilyen, sokkhatás. :(

2022. nov. 24. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

A sokk igazából nem ezt jelenti (a sokk keringési elégtelenség, vagyis amikor teljesen csődöt mond (pl. kivérzés vagy, mérgezés, allergiás reakció során)), tehát életveszélyes állapot.

Az a sokk, amit a hétköznapi értelemben használnak, nem igazi sokk. Keringési zavar ugyan, de nem keringési elégtelenség!

(Bocsánat az offért, muszáj volt pontosítanom, mert engem zavar, amikor így látom. Tudom, mindenki érti, amikor kaució helyett helytelenül kaukciót mondanak, mert így van benne a köztudatban, de azért na. :))

2022. nov. 24. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, persze, köznapi értelemben gondoltam. De korrekt a pontosítás.

2022. nov. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!