31/33 anonim válasza:
Jó hat akkor temessétek magatokat bánom én😃
Részemről sokkal jobban erzem magam mint tizenévesen. Gyereket nem vállalok és kielvezem ezt az egyetlen életemet amíg be nem raknak a föld alá
32/33 anonim válasza:
Én már sírköveket nézegettem a múltkor
28/F
33/33 anonim válasza:
Majd emlékezz vissza erre 60-70 felé, amikor mindent megadnál, hogy a 28 éves egészséges, fiatal testedben élhess, mert mindened fájni fog stb.
28 évesen még nagyon is fiatal vagy, sőt 10 év múlva is az leszel. Szerencsére már nem azokat az időket éljük, amikor már egy 23 éves is úgy élt, mint a nyugdíjasok, ház körüli munkák, gyereknevelés és akkor ez volt az elfogadott. Mostmár mindenki választhat, hogy szeretne élni, nyugodtan végigbulizhatod a 30-as éveidet is, ha arra vágysz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!