15# akkor szomorúan hallom de nem kene a saját szubjektív besavanyodottságodat kész tényként előadni. Látod alattad leírták hogy aki akarja az él és élvezi az életet 40utan is mint előtte
Lefőtt a kávé. Édes istenem…persze élsportoló vagy profi zenész nem leszel már de valami nonszensz ez a hozzáállás
"Ja, csakhogy a jobbik része telt már el. Majd rájössz, hogy 30-35 felett már nincs nagyon semmi, lefőtt a kávé!"
Jobbik része? Aki normális életet akart élni, az egész eddig tanult, tepert, dolgozott, mint az állat és nagyjából most kezd megtérülni számára ez a befektetés...
Az egész életem 25 éves korom alatt nélkülözéssel, folyamatos gürizéssel, pénzzel való sakkozással és a jövőn stresszeléssel töltöttem. Utána lett normális karrierem, utána ismert el a szakmám, 30 évesen vezettem az első önálló projektemet, utána lett csak lakásom, saját békés életem. Nem, nem volt szebb az életem 23 évesen, mikor kinyúlt, bolyhos ruhákban melegítettem magam zacskós levessel, mielőtt munkába indultam az egyetemi óráim után. Kurvára nem volt szebb életem csak azért, mert 23 éves voltam. Most tele a hűtő jó minőségű kajával, normális munkaidőben dolgozok tisztességes összegért, van családom, aki körülvesz és szeret és akire jut időm, ahogy jut időm sportolni, elolvasni egy jó könyvet vagy épp elmenni a barátaimmal valahova. Tudok vigyázni magamra, nem fekete a szemem alja, nem száraz a bőröm, nem töredezettek a körmeim és cserepes az ajkam. Nem fáj a hátam, mint 8 óra leltározás után a hideg raktárban...
De ha akkor nem tepertem volna, most hatványozottan szarabb lenne.
21. Nem csak az én besavanyodottságom, hanem ezt látom a környezetemben is.
Mit csinálnak? Bejárnak dolgozni, hazamennek, van egy rossz/ megszokott házasságuk, néha meg posztolnak fb-re, hogy milyen boldogok, meg évente egyszer eljutnak egy hétre nyaralni. Aztán megy tovább a mókuskerék. Ja ésjó részük vagy iszik vagy csalja a lárját,hogy legyen egy kis izgi is az életükben.
És nem azt mondtam, hogy mindenki, de a magyaroknál a többség ilyen. Persze itt mindig a kivételeket hozzák fel (,50 évesen céget alapí, blabla), mintha az lenne az általános.
De akkor jól eltaláltam hogy a besavanyodottság áll az ilyen 30evesen johet a koporsó hozzáállás mögött
Hat kérlek az hogy szarul alakult az élet annak semmi köze ahhoz hogy 30alatt vagy felett vagy-e
Pedig a 24-es leírta az igazat, a nagy magyar valóságot.
Gürcölés,kirakat-élet a neten, közben mindenki utál mindenkit,öregeket föld alá kívánják, párok csalják egymást már esküvő után sokszor,gyerekek többsége anyagiak miatt születik, csak és kizárólag a pénz dominál mindenben. Telefon-nyomkodás mindenhol megszűnt barátságok, szétesett családok,emberi kiégés és társtalanság sok esetben.
Ide jutottunk sajnos....
És tényleg független a kortól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!