Bocsi leszarom ha az itteni tizenéves gyerekek szerint öreg vagyok de baromira nem erzem magam annak és ha azt nézzük hogy legalább 70evig elélek akkor hadd ne érezzem már magam vén trottynak mikor a fele se volt még meg
2022. nov. 24. 09:05
12/33 anonim válasza:
11. Ja, csakhogy a jobbik része telt már el. Majd rájössz, hogy 30-35 felett már nincs nagyon semmi, lefőtt a kávé!
2022. nov. 24. 09:39
13/33 anonim válasza:
Hát, én már 23 évesen sem érzem azt, hogy "fiatal" lennék, biztos azért, mert sok nálam fiatalabb (18-20) van a környezetemben, és hát már ők is más valóságban élnek, mint én. De engem ez nem zavar. Felnőtt vagyok, ez az élet rendje.
2022. nov. 24. 09:41
14/33 anonim válasza:
12# gondolom lehetsz 18 max azt azt hiszed tudod mi lesz akkor
Bocs de pont 30felett végre benő az ember feje lágya és tudja mit akar,ténylegesen komoly felnőtt. Nem öreg
Lehet lepontozni de nagyon nem normális hogy temetik a 30asokat
2022. nov. 24. 09:52
15/33 anonim válasza:
14. Miről beszélsz? 42 vagyok.
2022. nov. 24. 09:57
16/33 anonim válasza:
Dehogy :D Én pedig napokon belül 30 éves leszek... Nehéz lesz elfogadni és hozzászokni, hogy beléptem a 30-as korosztályba és vége a 20-as éveimnek, de az a helyzet, hogy még a mai napig 20-22 évesnek érzem magam, mintha még mindig egyetemista lennék, külsőleg és belsőleg sem változtam semmit, idegenek is állandóan letegeznek és ilyen fiatalnak néznek :D szóval szerintem addig fiatal maradsz, amíg fejben annak tartod magadat, a tényleges kor másodlagos. Akkor kezdődik majd a változás, amikor te is úgy érzed és beletörődsz, hogy megöregedtél. Fel a fejjel!
2022. nov. 24. 10:00
17/33 anonim válasza:
A legszebb kor a 35-50 között van, mert addigra már rendelkezel annyiféle (ha nyitott vagy és értelmes) élettapasztalattal, hogy tudni fogod, hogy mit akarsz a nőtől, sulitól, egész élettől.
Én is végigmentem azon, amin te kérdező, de ez inkább volt seb nyalogatás, illetve életünkért, önmagunkért felelősséget nem vállalás, bátorság és elhivatottság hiánya, mint sem legszebb, naív korszak (ifjúság).
2022. nov. 24. 10:12
18/33 anonim válasza:
…ami volt inkább naív korszak (ifjúság).
2022. nov. 24. 10:24
19/33 anonim válasza:
Az én anyum 46 évesen alapította a cégét, nagyon jól megy, minden élettapasztalata benne van. Boldog párkapcsolatban él, sportol, vannak hobbijai. Így is lehet élni 50 évesen meg úgy is, hogy 28 évesen már temeted magad.
2022. nov. 24. 10:25
20/33 anonim válasza:
Ha nem vigyáztál rá, akkor igen. Ha odafigyeltél magadra, akkor meg jó ideig élvezheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!