Normálisnak tartotok egy olyan nőt, aki képes volt egy férfit lelökni mozgólépcsőn?
Figyelt kérdés
A férfi mögé állt mikor a nő miniszoknyában volt és finoman, alig észrevehetően megcirógatta a combja térde feletti részét. A nő válaszul hátrarántotta a könyökét és lelökte a férfit, aki magával rántott két másik embert, és beverte a fejét, ami vérzett is kicsit.
Igazságos, hogy a nőre nem haragszik ilyenkor az átlag?
2022. nov. 23. 13:44
71/82 anonim válasza:
"a proli nép vérszomja pedig mocskosabb"
Ebben biztos vagyok, látszik a gyakoris kommenteken!
Hamar megundorodnánk a vér látványától azt hiszem!
72/82 anonim válasza:
71, Hogy jön ez most ide? Nem keverjük a pedofiliát ide...
73/82 anonim válasza:
Pedig azt hittem,hogy csak férfiakra köpködő kérdések lesznek.
74/82 anonim válasza:
Biztos bantottak a gonosz nocik 😅 vagy csak levegonek nezik. Azt idejar incelkedni
75/82 anonim válasza:
Szexuális zaklatásért védekezés... ha még azt mondtad volna, nyolc napon túl gyógyulót okozott vagy megölte, az túlzás lett volna... de egy lökés... talán nem kellene vadidegen nőket taperolni engedély nélkül... akkor sem, ha incelpisti szerint az csak kicsi cirógatás. A nő nem szexuális játékszer.
76/82 anonim válasza:
azt kifelejtettem, hogy a nő nem is direkt lökte le valószínűleg, hanem reflexből... és hogy vérzett a feje... vérzés pici sebtől is lehet. Az nem jelent semmit.
77/82 anonim válasza:
Megérdemelte, legalább megtanulta egy életre, hogy (idegen) nőket nem taperolhat, mert következményei vannak.
79/82 anonim válasza:
49/78 De a diákjait zaklató tanárnőt mindenki megvédi, akkor is, 14 évesről van szó...
80/82 anonim válasza:
Bar zaklatott vna a tanarno mikor 14 voltam 😅 kicsit van kulonbseg a 2 nem kozott.. nyilvan ha a srac rosszul eli meg v mittudomen homi akkor ot is vedenek.. de altalaba a ferfiak nnem ellenkeznenek 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!