Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rajonganak az emberek...

Miért rajonganak az emberek ennyire a fociért?

Figyelt kérdés

Őrjöngve agyonverik egymást mert hát gól van.

Ki miért és hol lőtt gólt de a legfontosabb kérdés ez mégis ki a sz*rt érdekel?

Kezdődik a meccs.

Aztán meredt üveges tekintettel bámulják a labdát hullarészegen, mert mindjárt gól lesz.

Gól... Mint a majmok a ketrecben őrjöngve egymásra ugranak visítanak ordítanak gól ez góól!!!!

Látták a tv-ben hogy ez valami nagyon fontos dolog.

Pici emberek rohangálnak a füvön és rugdosnak egy labdát. Végtelenül unalmas és primitív.

2022. nov. 23. 09:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Mutass itt 1db kosárkabda hírt

[link]

2022. nov. 23. 12:00
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

Ez hogy jön ide? Vannak kretének a focirajongók között, ezt senki nem tagadta.

De miért húzod rá mindenkire?

Hitlernek volt kutyája, szóval az állattartás náci szokás, vagy mi? :D

2022. nov. 23. 12:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Kb a 6. hír kosárlabdával kapcsolatos a linkeden...

2022. nov. 23. 12:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Az emberekben van egyfajta versengési vágy. Ez a sportok előtt valahogy úgy nézett ki, hogy legyilkolták egymást. Aztán kitalálták, hogy versengeni máshogy is lehet, ami nem jár halállal. Na így lettek a különböző sportok, megmérettetések.

Az az ősi vágy a versengésre a mai napig megvan. Csak most már nem is feltétlenül verseng az ember, csak kényelmesen szurkol a "csapatának", aztán az ő nyereségét, vagy veszteségét sajátjaként éli meg.

A kultúrálatlan ivászat és ordítozás, amit egyesek ezzel egyidőben leművelnek, az a saját önkontroll hiánya, de ez amúgy is már más téma, hogy miért kell minden alkalommal inni. Az ordítozást meg az alkohol is magával hozza.

2022. nov. 23. 12:09
 25/28 anonim ***** válasza:
Én hoki meccsen voltam, mert a suli szerzett nekünk szinte ingyen jegyeket, és életemben egyszer meg akartam tapasztalni, milyen is egy ilyen meccs. Egyrészt volt bennem egyfajta büszkeség, mert a hazai csapat játszott egy külföldi ellen, szerintem ilyenkor mindenkiben benne van hogy 'ez a MI csapatunk és MI megverjük a külföldieket". Másrészt nagyon jó volt a hangulat, és látni a boldog arcokat, meg büszkén énekelni a csapat szlogenjét amit végül sikerült megtanulnom. Szerintem ugyanaz zajlik le a focimeccseket nézőkben is, csak ők jobban beleélik magukat, (mert ismerik is a csapatot, nem mint én :D). Szóval szerintem ha valaki nem mániákusan és megszállottan csinálja, akkor semmiképp sem rosszabb, mint egy könyvet elolvasni, vagy művészeti kiállításra menni. Más élmény, de nem rosszabb. Mondom ezt úgy, hogy mindkét előbb említett tevékenységet szeretem, és rendszeresen űzöm.
2022. nov. 23. 12:20
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

Bocsánat, ha már itt elkezdtek többen nyelvészkedni, egyébként egyikük jogosan :D, akkor én is hadd tegyek hozzá, hátha valakinek jól jön majd még valamikor: kulturált, kulturálatlan.

A tartalommal viszont teljes mértékben egyetértek.

2022. nov. 23. 12:22
 27/28 anonim ***** válasza:
61%
Te valami megkeseredett, buta ember lehetsz, aki nem érti a sportrajongás mögötti lelki motivációkat, és akinek rosszul esik, hogy mások jól érzik magukat.
2022. nov. 23. 12:43
 28/28 anonim ***** válasza:
65%
Nemtudom enis utalom.. kondizni meg kuzdosportolni szeretek. Van aki meg ezt utalja 🤷 kitizgat
2022. nov. 23. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!