Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rajonganak az emberek...

Miért rajonganak az emberek ennyire a fociért?

Figyelt kérdés

Őrjöngve agyonverik egymást mert hát gól van.

Ki miért és hol lőtt gólt de a legfontosabb kérdés ez mégis ki a sz*rt érdekel?

Kezdődik a meccs.

Aztán meredt üveges tekintettel bámulják a labdát hullarészegen, mert mindjárt gól lesz.

Gól... Mint a majmok a ketrecben őrjöngve egymásra ugranak visítanak ordítanak gól ez góól!!!!

Látták a tv-ben hogy ez valami nagyon fontos dolog.

Pici emberek rohangálnak a füvön és rugdosnak egy labdát. Végtelenül unalmas és primitív.

2022. nov. 23. 09:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

#8 Ilyet az mond aki életében egy komolyabb sportot se űzött mert lúzer volt és chips-et zabált egész életében :D Lehet nem szeretni a focit,ezt értem.

De miért primitív? Nem kultúrhobbi? Te bolond vagy?😂

2022. nov. 23. 10:52
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem a kedvenc sportom a foci. Szoktam nézni. Szép sport. Mint szinte mindegyik. Kedvencem az NFL , baseball, rögbi. Abszurdum nem szeretem a kézi és a vízilabdát. Viszont nem ágálok ellene. Valakinek, nem is kevés embernek azok a kedvencei. Így kerek a világ.
2022. nov. 23. 11:09
 13/28 A kérdező kommentje:

Szóval komolyan semmit nem csinálsz szabadidődben? Kikapcsolódásképp?"

Focit nézni az kultúrhobby?

A kocsmában vedelik a sört a falusi suttyók, közben úgy nézik a focit mintha az életük múlna rajta.

Ismerek olyat aki mindent eldob, akár az élete árán is rohan haza, mert kezdődik a meccs.

Milyen meccs? Ki játszik kivel?

Az mind1 megy a meccs.

Te vagy a kapus vagy mi ennek a lényege?

Nem, de a focit azt kötelező nézni.

Sokmindent elmond erről a "kultúrhobby"-ről hogy az orbán nevű pat*ány is nagyon nagy focista. Közpénzcsilliársokból csinált is minden faluba egy felesleges stadiont...

2022. nov. 23. 11:10
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Lányként imádtam focizni tizenéves koromban, de meg nem néznék egy focimérkőzést még ma sem.

Miért baj ha másoknak ez a szórakozása? A baj a mértékkel van és az erre költött indokolatlanul magas összegekkel.

2022. nov. 23. 11:15
 15/28 anonim ***** válasza:
78%

Tehát akkor neked nincs érdeklődési köröd, hobbid, szabadidőd.

Hát akkor nem meglepő hogy ennyire frusztrált vagy amiért másoknak meg van.

(A hobbit továbbra is i-vel írjuk)

2022. nov. 23. 11:16
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem, ez a hobbit:

[link]

Ez meg a hobby:

[link]

El van túlozva a foci jelentősége. Soha se látsz olyat a hír weblapokon hogy xy csapat nyert valamilyen sportban.

De a foci már szinte olyan 1-2 embernek mintha magát a föld gömböt rugdosnák.

A rajongók nagy része ezt így odaképzeli vagy nem tudom.

Pl A magyarok elverik az ausztrálokat 2-1re:

Történelmi vereség a magyarok véglegesen elpusztították a teljes ausztrál fajt! Most aztán úgy megkapták hogy a teljes ausztrál faj beugrik a tengerbe! Ezt a vereséget most nem élik túl újra nyertek a magyarok!! (A kutyát se érdekli)

2022. nov. 23. 11:27
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

Te valami humoros troll vagy? Amúgy meg nem jött be mert a Tolkien-féle Hobbitot is i-vel írjuk, nem Hobbyt-nak.

"Soha se látsz olyat a hír weblapokon hogy xy csapat nyert valamilyen sportban."

Miért ne látnál? Elég gyakori.

2022. nov. 23. 11:32
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
Kézilabda eredeményeket is rendszeresen látom újságokba, arról maga a labdarúgás mint sport tehet, hogy magasan a legnépszerűbb az emberek körében? Már nem szeretnék komolyan válaszolni, mert vagy trollkodsz, vagy teljesen hülye vagy.
2022. nov. 23. 11:42
 19/28 anonim ***** válasza:

Kézilabda, kosárlabda, floorball, vízilabda, plusz a nem labdasportok: úszás, küzdősportok, vívás, kajak-kenu, atlétika, stb.

Ezeket alsó hangon heti több alkalommal látom, pedig nem követem aktívan a sportéletet, nem veszek sportújságot, nem vagyok ilyen oldalakra feliratkozva.

Érthetetlen hogy miről beszél a kérdező.... Vagy troll, vagy kő alatt él.

2022. nov. 23. 11:49
 20/28 A kérdező kommentje:
2022. nov. 23. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!