Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rajonganak az emberek...

Miért rajonganak az emberek ennyire a fociért?

Figyelt kérdés

Őrjöngve agyonverik egymást mert hát gól van.

Ki miért és hol lőtt gólt de a legfontosabb kérdés ez mégis ki a sz*rt érdekel?

Kezdődik a meccs.

Aztán meredt üveges tekintettel bámulják a labdát hullarészegen, mert mindjárt gól lesz.

Gól... Mint a majmok a ketrecben őrjöngve egymásra ugranak visítanak ordítanak gól ez góól!!!!

Látták a tv-ben hogy ez valami nagyon fontos dolog.

Pici emberek rohangálnak a füvön és rugdosnak egy labdát. Végtelenül unalmas és primitív.

2022. nov. 23. 09:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
63%
A foci a csőcselék szórakozási formája, mert a nagyon alacsony értelmi szintjük eddig terjed.
2022. nov. 23. 09:35
 2/28 anonim ***** válasza:

A hangulat,meg a jó pasik miatt.

Focizni sokan szeretnek,gyerekkortól kezdve ez a kedvenc sport.

2022. nov. 23. 09:39
 3/28 anonim ***** válasza:

Mert a nagy többséget ez izgatja. Ez tetszik nekik. Tény, hogy túlzásba viszik, és már egy ilyen borzalmas drogfüggőség és elvonási tünetegyütteshez hasonlító jelenetet rendeznek, ha kikap a csapat akinek szurkolnak.

Egyébként maga a játék szerintem nem primitív, mert ez sport és lehet komolyan csinálni.

Hozzáteszem a foci engem sem érdekel, hidegen hagy, nem tudok 2 percnél tovább nézni egy meccset.

2022. nov. 23. 09:40
 4/28 anonim ***** válasza:
64%
Egyszerűbb, mint egy bármennyire faék egyszerű könyv vagy film cselekményét követni. Többi sportra ugyanez igaz.
2022. nov. 23. 09:49
 5/28 anonim ***** válasza:
88%

Szórakoztató. Mármint többmillió ember számára.

Amúgy elég sok meccsen voltam már, sose vertek agyon senkit, nem tudom ezt honnan szeded.

Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy te miket szeretsz csinálni szabadidődben?

2022. nov. 23. 10:02
 6/28 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy mit nem.

Beülni több ezer ordibáló hülye részeg közé azért hogy a nyakamba köpködjenek miközben kisgatyás rohangáló csávókat nézek.

Ők a fehérkeresztényheteronemzetiek.

Szerintem b*ziság.

2022. nov. 23. 10:13
 7/28 anonim ***** válasza:
97%

Szóval, mit szoktál csinálni szabadidődben? :)

Amúgy nő vagyok, nem keresztény és nem is különösebben nemzeti érzelmű. Megis szeretek többféle sportot is nézni, ezek egyike a foci. Sose köpködtek még a nyakamba.

De világosíts fel, mi lenne az elfogadható kultúrhobbi szerinted.

2022. nov. 23. 10:16
 8/28 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom hogy mi a kultúrhobby.

Csak azt tudom hogy mi nem az.

A foci pl nem az. Buta egyszerű emberek szórakozása.

Aztán ha nem nyer a csapat agyonverik egymást.

Az a legszánalmasabb hogy sokszor még csapat sincs. Vagyis tényleg az égvilágon semmi jelentősége nincs az egésznek.

Mégis úgy örülnek egy gólnak mintha megnyerték volna a lottó főnyereményt.

Be kéne már fejezni ezt a bugyuta divatmajmolást.

2022. nov. 23. 10:35
 9/28 anonim ***** válasza:
84%

Szóval komolyan semmit nem csinálsz szabadidődben? Kikapcsolódásképp?

(Amúgy a magyar nyelvben a "hobbi" szó i-re végződik, nyugodtan írhatod magyarul.😉)

Nem verik agyon egymást. Pontosan hány meccsen voltál kint, hogy ennyire tudod mi történik a stadionban? :D

2022. nov. 23. 10:45
 10/28 anonim ***** válasza:
76%

Megint egy szándékosan provokatív kérdés. Gondolom neked az életed abból áll, hogy 8-tól 4-ig meló, utána haza mész és írod ki a fogyatékos kérdéseidet, mert más szórakozásod nincs.

A sportok mindig is szórakoztatták az embereket. Tudod, van aki szeret szórakozni is. Nagyjából 2 milliárd ember követi a vb-t, azthiszem nem kell megmagyarázni, hogy magasan a világ legnépszerűbb sportját degradálod és a lehető legidiótább módón próbálsz általánosítani a foci szurkoló emberekről. Nem mindemki huligán, ezt azért remélem tudod, ez pedig egy nagyszerű sport, ha tetszik, ha nem.

2022. nov. 23. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!