Mekkora lakásban/házban laksz?
32 négyzetméter.
Albérlet, vagyis rokon engedi hogy ott lakjunk.
Az elrendezését imádom, de lehetne nagyobb.
Saját (régebbi)tégla lakás
39 m2 (1,5szoba)
elrendezés számomra tökeletes
-nappali(16,5m2)
-Háló(9,4m2)
-konyha( hát inkább csak főzőfülke)de nem baj úgyis itt tartózkodom a legkevesebbet
-spejz
-fürdő
-wc
Teljesen felújítottam beköltözés elött,saját stílusomra alakítottam ki.
Tetőtéri lakás egyedül élek benne,nagyon imádom, elrendezése is tökeletes azzal,hogy van egy kis külön hálószobája.
Egyetlen dolog ami hiányzik,nincs erkélyem.
57nm lakótelepi panel, imádom. Egy szobával lehetne nagyobb de elégedett vagyok vele így is mert nyugalmam van és a lakóközösség kiváló, nem cserélnék. Minden héten dobnak be a postaládába kis papírt hogy csak is ebbe a házba keresnek eladó lakást. Szomszéd utca szörnyű mert a hajléktalanok élnek a lépcsőházban meg beköltöznek a kukatárolóba és ott végzik a kis-nagy dolgukat is, bemész a házba elkap a hányinger azonnal.
Én jelen esetben egy három szintes 250nm házból költöztem anyuval ide miután meghalt apu és tudtam hogy fenntartani nem fogom tudni. 3 éve halt meg apa, kellet sok idő mire eladtuk mert nem voltak rajta engedélyek, zártkert besorolás pedig az önkormányzat nem bontathatja le mert 10+ éve épült de sokan nem merték így sem megvenni.
25 nm és ezt is csak bérlem. :( Esélyem sincs sajáthoz jutni, örökölni nem fogok, annyit meg nem keresek, hogy akár a hitel önerejét ki tudjam fizetni itt Bp-n. Máshova meg perpillanat nem szeretnék költözni.
Szerencsés, akinek lett lakása, én még egy szuterén minigarzonról is csak álmodhatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!