Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnál is van ilyen érzés...

Másnál is van ilyen érzés 34évesen?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogy fogalmazzam meg..

34évesen úgy érzem magam mint egy gyerek, nincs " meg az a felnőtt vagyok érzés",vee pláne ha sok felnőtt közt vagyok előjön bennem ez a kisgyerek vagyok érzés.

Pedig a családi cégben dolgozok, van barátnőm 8éve akivel együtt élek.

2022. nov. 21. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nincs. Saját lábon állok, akadémikus vagyok, két cégem van, lakásom, életem. Semmi okom nincs gyereknek érezni magam, annak ellenére hogy szeretek szórakozni, utazni, videojátékozni, stb. De szerintem ez már nem generációs kérdés, én így nőttem fel.
2022. nov. 21. 09:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 50 éves nők között dolgoztam akkoriban, és iszonyúan idegesített, hogy folyton próbálnak gyerekként kezelni.
2022. nov. 21. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem volt 34 évesen ez az érzés; most pedig közel 38 évesen pláne nincs.

Lehet, pont az a gond, hogy családi vállalkozásban vagy (már ha ezt úgy kell érteni, hogy a szüleiddel), mert akkor ott tényleg te vagy a "gyerek", míg a világ világ.

2022. nov. 21. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam ez úgy van, hogy totál felelősségteljes anya vagyok, de amikor nem az anyaszerepemben vagyok, akkor nem érzem magam felnőttnek. Szóval, amikor társadalmilag ott kell lennem, akkor felnőttként viselkedek, és totál annak érzem magam. Amikor azonban az énidőmet töltöm, akkor nem. Én ezt tök normálisnak gondolom. Persze, lehet, hogy tévedek :)

39N

2022. nov. 21. 09:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Látássérültként a családom mindig is jobban óvott, féltett. Nyilván vannak dolgok amire segítségre szorulok de el tudom látni magam
2022. nov. 21. 10:13
 6/6 Worldtraveller ***** válasza:

Talán azért, mert családi cégben dolgozol...? Csak tipp.

Nekem nincs ilyen érzésem, teljesen felnőttként tekintek magamra. Talán a tapasztalat meg problémák megoldása, amire 24 éves koromtól rá voltam kényszerítve amikor elindultam külföldre.

2022. nov. 21. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!