Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Huszonéveseknek szokott...

Huszonéveseknek szokott hiányozni a gyerekkoruk?

Figyelt kérdés

Szoktam rajta gondolkozni hogy más huszonévesek is hasonlóan gondolkoznak e mint én?

Mert nekem borzasztóan hiányzik a gyerekkorom, bármit megtennék ha vissza kaphatnám.

2022. nov. 20. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a tini korom hiányzik
2022. nov. 20. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hiányzik a gyerek korom,szívesen visszamennék oda.Sajnos elrontottam az életemet huszonévesen.Nekem jó gyerekkorom volt,de a tini kor és a felnőtt kor nem jó.

26/N

2022. nov. 20. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:

A fiatal koromba vissza mennék és utólag próbálnék sokkal nyitottabb, céltudatosabb életet élni. Néha elgondolkozom milyen jó volt a gyerekkor, de csak egészséges nosztalgia szinten.

Voltak jó részei amik hiányoznak, de összességében amiket akkor csináltam, biciklizés, LEGO, olvasás, meg ezerrel gépezés azokat ugyanúgy lehet űzni felnőttként is.

Viszont felnőttként sokkal szabadabbnak érzem magam. Nyilván ott a munka, felelősség, de mellette arra verem el a kis pénzem amire akarom, azt csinálok amit akarok, megyek amerre akarok.

2022. nov. 20. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Bizonyos aspektusai, részei hiányoznak, de ilyenkor mindig emlékeztetem magamat a hátrányaira is.

Régen betegesen sokat nosztalgiáztam és ácsingóztam a gyerek -és tinikorom után, hogy sok dolgot másképp csinálhassak mai fejjel. Nem állítom, hogy ma már nem szoktam ugyanígy nosztalgiázni és ábrándozni néha, de már a mai felnőtt életemben is ki tudtam alakítani olyan szintű komfortot és boldogságot, hogy megbékéljek a jelenlegi helyzetemmel is.

Ma már nagyon egyértelműnek, magától értetődőnek tűnik, hogy akkor találkozom a barátaimmal, amikor akarok, akkor nézek meg egy filmet a moziban, amikor akarok, akkor megyek el egy koncertre, amikor akarok, akkor veszek magamnak gyorskaját vagy édességet, amikor akarok, satöbbi. De emlékszem rá, hogy gyerekként és tiniként ez korántsem volt annyira egyszerű, mert egyrészt a folyamatos pénzhiány is korlátozott, másrészt pedig a szüleim is nagyon szigorúan fogtak. És ez a szintű korlátozottság viszont már egyáltalán nem hiányzik, márpedig a gyerek/tinikorral ez ugyanúgy együtt járna.

29/F

2022. nov. 20. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem egy kínszenvedés volt az egész, a f@szomnak sem hiányzik vissza. Ellenben szívesen újrakezdeném, sok dolgot másképp csinálnék.🤷‍♂️

De már késő, most a mosttal kell kezdeni valamit, hogy erre már boldigan emlékezhessek, vagy valami ilyesmi.🙂

2022. nov. 20. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem hiányzik, nem mondom hogy most olyan fantasztikus az életem, de nem akarnék megint gyerek lenni
2022. nov. 21. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!