Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek mennyire gyakran...

Veletek mennyire gyakran fordult elő itt az oldalon, hogy egy srác csajként adta elő magát, vagy mindez fordítva?

Figyelt kérdés
Nekem az szokott a gyanús lenni, hogyha valakivel privát üzenetben beszélgetek, és feljön az, hogy átmehetnénk valamelyik közösségi oldalra beszélgetni, és akkor egyből azt írja, hogy azt nem szeretné. Szerintem ekkor válik világossá, hogy a túloldalon nem is az a személy van, akire számítana az ember.

#beszélgetés #kamu személyazonosság
2022. nov. 19. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezeknek már a kommentjeiknél kilóg a lóláb, hogy kiéhezett pasi írta.
2022. nov. 20. 00:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Én adtam már ki magam 12 éves lánynak a szexkategóriában. Kíváncsi voltam, hogy hány pedofil ír rám, és sajna volt néhány, pedig a hozzászólásomat viszonylag hamar törölték.
2022. nov. 20. 00:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálam csak egyszer fordult elő hasonló, hogy egy férfi nőnek adta ki magát nekem. Eleinte nem volt feltűnő, mert olyan mindennapi dolgokról beszélgettünk mint egészségügyi dolgok, női témák...Aztán fordulatot vettek a dolgok, amikor minden egyes lehetőségnél a szexualitás felé terelte volna a beszélgetést, és kicsit túl sok intim infót mondott el. Ott már nagyon feltűnő volt hogy valószínűleg nem nőről van szó.

Mondjuk, engem is biztosan nagyon sokan néztek már férfinak, mert nem küldök képet és nem adok meg semmilyen személyes információt magamról.

Ha elérhetőség kell akkor arra van plusz egy e-mail címem, ilyen esetekre. Számomra így kényelmes, éppen azért használom az oldalt mert anonim lehetek, ehhez meg ragaszkodom is.

2022. nov. 20. 02:14
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Szerencséd volt, hogy nem tiltottak az oldalról :D
2022. nov. 20. 06:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Facebookra se meg mashova se teszek fel kepeket meg infokat. Kosz nem kell ,h az abberal idegenek irogassanak meg az ismijeim baratai.

Volt ilyen,h lelepett vki,mert nem akartam messengerezni,hanem vibert adtam.

Nem ertem,h ha talalkozni akarok,akkor hogy hazudhatnek mast a kepeimmel ,ha ugyis azonnal eszrevennek,h nem en vagyok a kepeken??

Az kene,h gyanus legyen,aki huzzaatalizast…

N

2022. nov. 20. 06:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is néztek már kamusnak a képkunyerálók, mert nem elégítettem ki az igényeiket. Szerintem ez a normális, hogy nem mutogatom magam és nem ismerkedem egy ilyen oldalon. Meg különben is az anonimitás miatt olyan dolgokat is leírok, amiket nem szeretném, hogy tudjanak rólam az ismerőseim.
2022. nov. 20. 07:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem a stilusom miatt neztek sokszor ferfinak es nem hiszik el... Meg talalgatnak is. De ez meg valamikor az osidokben volt. :-D
2022. dec. 22. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!