Hogyan közeledjek egy olyan srác felé, aki kb soha nem szól senkihez?
Ami azt illeti szimpatikus nekem, szívesen megismerném jobban, aztán majd alakul valami, akár barátság, akár több.
Van két közös óránk, de konkrétan a névsorolvasáskor kívül a tanév eleje óta egyszer hallottam, hogy bárkihez is hozzászólna köszönésen kívűl, és az is kb két perc volt a tananyaggal kapcsolatban.
Én meg alapvetően nem vagyok egy kezdeményező típusú emberke. Gondoltam arra, hogy valami random ürüggyel ráírok, de nem találtam meg közösségi oldalakon. Élőben meg nem tudom, hogy hogyan csináljam. Egyszer egy szünetben "együtt" dohányoztunk, köszöntem, visszaköszönt, mire mondhattam volna bármi mást visszadugta a fülhallgatót, viszont megvárt engem, de ahogy mentünk a teremhez végig zenét hallgatott fülesen, ő nem szólt hozzám, azt meg hogy mondtam valamit nem hallotta szerintem.
Ha ennyire introvert, akkor várhatsz a kezdeményezésére.. Tedd meg te az első mozdulatot, nem olyan félelmetes az :)
Ha ilyen fontos neki a zene, meg is kérdezheted, hogy mit hallgat, és mit szeret benne.
Ennyi elég is egy kezdeményezéshez, semmi más kaliberű, előre megtervezett, mélyen átgondolt dolog nem szükséges :D
#1 Azt, hogy alapvetően miért, azt már az alap kérdésben leírtam.
Lehetséges, hogy az a baj, hogy magamból indulok ki. Nálam gyakori, hogy azt hiszik, hogy jól elvagyok magamban, miközben csak zárkózott vagyok, és képtelennek érzem magamat a egy nagyon basic párbeszédre is, mert azt gondolom, hogy teher lennék a környezetemnek, vagy valami ilyesmi. Ebből adódóan kíváncsi is vagyok, hogy ez áll-e a háttérben nála is, vagy csak ténylegesen elvan egyedül.
Attól függ mit szeretnél tőle.
Először is éresztesd vele, hogy szimpatikus neked. Esetleg egy haverod megkérdezhetné tőle nincs e messengere, mert valaki szeretne neki írni. Haverod úgyse árulná el, hogy te kéred csak mondaná neki, hogy tök mindegy ki kérte.
#10 Nem igazán vagyok képben a “big bang theory”-val xD.
De én ezt úgy írnám le, hogy amikor introvertáltként próbálsz barátkozni egy még hozzád képest is introvertált emberrel és ilyen elcseszett, rövid, tőmondatos beszélgetéseket produkáltok. Ennyire még soha nem gyűlt meg a bajom azzal, hogy megismerjek valakit, mondjuk eddig nem is barátkoztam ennyire csendes emberekkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!