Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek egy olyan...

Hogyan közeledjek egy olyan srác felé, aki kb soha nem szól senkihez?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti szimpatikus nekem, szívesen megismerném jobban, aztán majd alakul valami, akár barátság, akár több.

Van két közös óránk, de konkrétan a névsorolvasáskor kívül a tanév eleje óta egyszer hallottam, hogy bárkihez is hozzászólna köszönésen kívűl, és az is kb két perc volt a tananyaggal kapcsolatban.

Én meg alapvetően nem vagyok egy kezdeményező típusú emberke. Gondoltam arra, hogy valami random ürüggyel ráírok, de nem találtam meg közösségi oldalakon. Élőben meg nem tudom, hogy hogyan csináljam. Egyszer egy szünetben "együtt" dohányoztunk, köszöntem, visszaköszönt, mire mondhattam volna bármi mást visszadugta a fülhallgatót, viszont megvárt engem, de ahogy mentünk a teremhez végig zenét hallgatott fülesen, ő nem szólt hozzám, azt meg hogy mondtam valamit nem hallotta szerintem.

2022. okt. 19. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Eléggé jól haladtok. Ha meg kérdi, hogy ment a teszt legközelebb, vagy valami mást kérdez, akkor mondj valami hosszabb dolgott fejtsd ki a mondandód, minnél több infót adsz neki annál könnyebb lesz neki beszélgetést folytatni a témáról. És ha meg kérdi, hogy vagy, akkor is fejtsd ki hogy érzed magad, mert ez ahogy írtam segít beszélgetésben, és ha mondasz valami hosszabbat, akkor annal valószínűbb, hogy legközelebb ha vissza kérdezed, hogy ő hogy van, akkor ő is kifejti jobban és már tudtok beszélgetni.
2022. okt. 27. 00:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Egyébként egész hosszan kifejtettem, hogy mi hogy ment, meg visszakérdeztem, hogy neki milyen volt, de rövid válasszal lezárta a beszélgetést. :D

Viszont valahogy sikerült megtalálnia Messengeren és rámírt kb két és fél órája, hogy összeülhetnénk ketten tanulni valamikor, mondván, hogy úgy vette észre, hogy ami nekem nagyon nem megy, az neki tök jól megy és fordítva, tehát el tudnánk magyarázni egymásnak a dolgokat. Szóval most eléggé örülök. <3

2022. okt. 27. 00:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez szuper! Örülök nektek!
2022. okt. 27. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!