Mi a véleményetek arról hogy ne legyen pénz sehol a Földön, hanem minden ember a Földön járjon el dolgozni becsületesen(képességeinek,egészségi állapotának megfelelően) Tudom hogy utópisztikus, de akkor is mi a véleményetek?
Utánaolvashatok, de kétlem hogy ezt überelné:
https://www.youtube.com/watch?v=Yb5ivvcTvRQ&t=4701s
Kérlek nézd meg ezt a youtube videot.
Abban egyetértesz hogy jobb lenne ha a videoban szereplő gondolkodásmódot táplálnák az összes emberbe a Földön?
Abban egyetértesz hogy jobb lenne ha ez a video kötelező tananyag lenne az összes iskolában a Földön?
Az emberek többsége miért nem veszi észre hogy idejétmúlt ideológiákat erőltetnek rájuk a hatalom megtartása érdekében?
Nekem már azelőtt ilyen volt a gondolkodásmódom mielőtt megnéztem ezt a videot.
Polgárháború nélkül is lehetne, ha az összes katona a Földön egyszerre eldobná a fegyvert mint Michael Jackson Heal the World című videoklipjében, vagy a videoban szereplő gondolkodásmód(Venus Project) másik videojának a végén:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!