Miért vannak sokan, akik nem néznek senkinek a szemébe még egy 20 perces út alatt sem?
Amúgy mennyire szar fos élete lehet már szerencsétlennek, ha az egész élete egy merő frusztráltság. Az utcán rá sem néznek a nők, messziről elkerülik, ezért otthon csak a magány és a maszturbálás marad neki, meg az agresszió levezetése gyakorin.
Mondanám hogy sajnálom, de nem.
Fordítsuk meg a helyzetet:
Ha én - férfiként - elkezdek minden szimpatikus nővel szemezni a HÉV-en, és ezt teszem mondjuk feltűnően szexuális indíttatásból... mennyi eséllyel ver agyon az egyiknek a pasija, aki ottvan mellette, de nem volt egyértelmű, hogy együtt vannak, illetve ha ezt rendszeresen csinálom, mekkora eséllyel fognak egyszer a rendőrök várni ahol leszállok?
Tudod, ha ezt egy nő csinálja, az természetes, cuki, talán még szexi is.
Ha egy férfi, akkor szexuális zaklatás.
Na, én ezért nem szemezek BKV-n.
Amúgy is otthon vár az asszony, akivel lehet (és szoktam... tényleg szoktam) szexelni 😀
Kérdező egy ideig nem írhat a gyakorira, mert a ismét egy a HÉV-en maszturbáló férfit fogott el a rendőrség, te voltál az?
Nem, de ez a kérdés az enyém:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!