Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak sokan, akik nem...

Miért vannak sokan, akik nem néznek senkinek a szemébe még egy 20 perces út alatt sem?

Figyelt kérdés
Roppant nehéz így szexpartnert találni, hogy tele vannak ilyenekkel a járatok. Ma is kiszemeltem a legjóképűbb utast a héven és mind a 15 perc alatt egy irányba nézett. Fél az emberek tekintetétől, vagy mi?
2022. nov. 16. 20:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na, ide is eljutottunk. Magyarország annyira frigid lett, hogy már az is szexuális bűnöző, aki beleegyezéses szexet folytat egy felnőtt emberrel. Mi bajotok? Óvodában nem kellettél a Dórikának és azóta nem vagy hajlandó szexelni?
2022. nov. 16. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Veled nem akar senki. Ez a bajod. Incel.
2022. nov. 16. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy mennyire szar fos élete lehet már szerencsétlennek, ha az egész élete egy merő frusztráltság. Az utcán rá sem néznek a nők, messziről elkerülik, ezért otthon csak a magány és a maszturbálás marad neki, meg az agresszió levezetése gyakorin.

Mondanám hogy sajnálom, de nem.

2022. nov. 16. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Szexpartnert ne itt keress, max kapcsolódást. De ahhoz egy tekintetnél több kell. Ha értenél bármit a testbeszédhez, pszichológiához és szociológiához, tisztában lennél vele, hogy általában a férfi kezdeményez, miután a nő háromszor annyi jelzést adott, hogy a leghülyébb férfi is felfogja, hogy szabad kezdeményezni. Én is mint egy csőlátó rohanok az utcán és a sudokumat fejtem a héven-villamoson. Sz*r ügy. Ha annyira akarsz valamit, odamész és mondasz okosat, nem kéreted magad a szerinted csábító szemezéseddel.
2022. nov. 17. 01:57
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Fordítsuk meg a helyzetet:

Ha én - férfiként - elkezdek minden szimpatikus nővel szemezni a HÉV-en, és ezt teszem mondjuk feltűnően szexuális indíttatásból... mennyi eséllyel ver agyon az egyiknek a pasija, aki ottvan mellette, de nem volt egyértelmű, hogy együtt vannak, illetve ha ezt rendszeresen csinálom, mekkora eséllyel fognak egyszer a rendőrök várni ahol leszállok?

Tudod, ha ezt egy nő csinálja, az természetes, cuki, talán még szexi is.

Ha egy férfi, akkor szexuális zaklatás.

Na, én ezért nem szemezek BKV-n.

Amúgy is otthon vár az asszony, akivel lehet (és szoktam... tényleg szoktam) szexelni 😀

2022. nov. 17. 09:05
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező egy ideig nem írhat a gyakorira, mert a ismét egy a HÉV-en maszturbáló férfit fogott el a rendőrség, te voltál az?

[link]

2022. nov. 17. 09:22
 17/18 A kérdező kommentje:
2022. nov. 17. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a szemezős szexpartner keresős dolgot. Ilyen szellemi érettséggel és mentalitással a te ideális szexpartnered az ötcombú csaj, az pedig mindig _kéznél_van_, szó szerint...
2022. nov. 17. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!