Aki szegény körülmények között nő fel az kevésbé lesz sikeres felnőtt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 12:33
11/15 anonim válasza:
Anyagi szempontból igen, valószínűbb, hogy sikertelen lesz, és akkor ez az élet más területeire is rá fogja nyomni a bélyeget.
12/15 anonim válasza:
Sikeres attól lesz valaki ha van valaki mögötte fixen aki támogatja (nem pénzbeli támogatás)
14/15 anonim válasza:
Nem, mert például itt is aki sikeres befutott ember, az mind a mínuszról kezdte (nem is a nulláról!), szülők nem támogatták, nem örökölt senkitől, mára meg önerőből vett két budai villát meg három Teslát, tehát mindezt hitel nélkül, 25 évesen. Csupa ilyen hihető történet.
15/15 anonim válasza:
Rèszben egyet èrtek. Èn szegènyen nőttem fel. Nèlkülözès is volt (nem vèszesen, voltak nálam szegènyebbek). Èn úgy mondanám:"Önmagamhoz kèpest sikeres ember vagyok, megvan az anyagi jó lètem." van egy saját hitel mentes házam, felesèg, 1 gyerek, èn ami kell, megengedhetjük magunknak. DE! Nem vagyok multi milliomos, hozzâjuk kèpest sikertelen, szegèny ember maradtam... Nèzőpont kèrdèse
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!