Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 38 évesen hogy tudnám rendezni...

38 évesen hogy tudnám rendezni az életemet?

Figyelt kérdés
Sajnos sok évem kárba veszett. Rossz gyerekkori élmények, zűrösebb családi viszonyok. Ezeket szerencsére nagyjából pszichológus segítségével helyre raktam. Kövér voltam, lefogytam, sokat sportolok. Jelenleg nincs baráti köröm, a régieket leépítettem, mert úgy éreztem, hogy nem tudok fejlődni közöttük, nagyon más volt az értékrendünk. Szeretnék új barátokat megismerni nőket, férfiakat egyaránt, illetve most már egy párkapcsolatra is készen állok. Ti hogy kezdenétek neki?
2022. nov. 14. 21:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Még talán annyit, hogy van diplomám, könnyen ismerkedem, a visszajelzések szerint intelligensen kommunikálok.
2022. nov. 14. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Még járj pszichológushoz. Nem vagy rendben.
2022. nov. 14. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is érzem kicsit... Görcsös vagyok? Arra tippelek.
2022. nov. 14. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Mint én.
2022. nov. 14. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress érdeklődésednek megfelelő online és offline csoportokat, közösségeket. Emellett lazán, próbálj ki új dolgokat, amik valaha felmerültek benned és elérhetőek számodra. Vágj bele.

Szervezhetsz te is sport, vagy társasjátékos csoportot, vagy műlegyező klubot, ha az érdekel.

2022. nov. 14. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, nincs leküzdve, feldolgozva még minden. Nem tudom milyen pszichológus volt, milyen módszereket, eszközöket alkalmazott, de ha valaki még mindig idegenektől kérdez a terápia után az életével kapcsolatban, ott valami porszem került a gépezetbe.
2022. nov. 15. 06:55
 7/9 anonim ***** válasza:
5# vagyok. Gratulálok a fogyásodhoz! A terápia mellett nekem segített néhány könyv is, hogy tudatosabbá váljak. Pl.: Túszok a tárgyalóasztalnál, Felfelé a lejtőn, Ha a férfi beszélni tudna, Győzd le a múltad. Sok más ilyen is van még, nekem épp ezek kerültek kezembe, segítettek megérteni magammal, az agyam működésével kapcsolatban dolgokat.
2022. nov. 15. 09:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2022. nov. 15. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Nos 38 évesen már ideje lenne elengedni a gyerekkori sérelmeket, nem pedig most is azon piccsogni. Barátkozni pedig úgy a legegyszerűbb, ha hasonló érdeklődésűek társaságát keresed. Nekem pl makettkiállításokról,főzőversenyekről ilyen olyan workshopokról lett több barátom és sok haverom.
2022. nov. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!