20 évesen kell tudni a számlákat befizetni, ilyen-olyan papírokat rendezni?
20 éves vagyok, se igazolványt nem tudok csináltatni, se hosszabbítani. Számlákat befizetni csak gondolom, hogy hogy kell. Magyarul semmilyen papírt nem tudok elintézni.
Bátyám, aki 30+, ő valamennyit tud, mert szüleim megcsinálják ő helyette is.
Kell ezeket tudnom? Szüleimmel élek, mindent ők csinálnak. Mikortól "illik" tudni ezeket? Sose csináltam még, nem tudhatom.
14 évesen egy személyigazolvány cserét illik elintézni egyedül. 18 évesen meg már muszáj is.... aki 20 évesen képtelen számlákat befizezni vagy igazolványt csináltatni az életképtelen, pláne a mai világban, ahol mindenről van info a neten.
Aki meg a 30+os gyereke helyett számlákat fizet be, az egy hülye.
14 éves voltam, amikor egyedül felültem a buszra, 30 km re a városba utaztam, hogy elintézzem a személyimet. Nem nagy ördöngősség.
Fogod a régi irataidat, és bemész a legközelebbi kormányablakba, és a kis gépnél megnyomod a személyi igazolvány gombot. Leülsz a sejhajodra és vársz hogy szólítsák a számodat az ablakhoz. Utána Csókolom, lejárt a személyim. És a többit mondani fogják az asztalnál.
senki nem ugy születik hogy tud mindent..
Viszont 20 ėvesen már elvárhato hogy ezeket elintezd. Es azert vannak ott pl. a portán hogy kérdezz. en sem tudtam, de elmondtam miért jöttem, es elmondtâk hogy mit kell nyomnom-ott ahol sorszamos sorbaállás volt. aztan az ügyintező úgyis mondja hogy mit hol kell alairni, stb.
A számlák befizetesė meg plane nem ėrtem miėrt lenne bonyolult.. csak oda adod a csekket meg a pėnzt..
Hát nem tudom, engem anno már 8-10 évesen simán elküldött a postára a nagyanyám egyedül, hogy fizessem be a csekket, amit a kezembe nyomott pénzzel együtt... azért ez nem atomfizika.
Ügyintézéshez, űrlapok kitöltéséhez meg írni, olvasni, értelmezni kell tudni, jó esetben az is megy az alsó évfolyam végére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!