Mennyi megtakarításod van 2022 ben? Mibe feteted?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 21:03
11/35 anonim válasza:
Ja és ennyi pénzzel felesleges azon agyalni, hogy mibe fektessek. Majd ha lesz felesleges pármillióm, gondolkozok rajta.
12/35 anonim válasza:
10 millió ft, saját ház, 0 hitel, meg egy két eladható cucc kb 1 millió értékben, egy része a pénznek állampapirban van, meg képzem magam tanulok belőle.
13/35 anonim válasza:
Millió forintban:
Pénzeszközök: 8,5
Állampapírok: 15
Befektetési jegyek: 3
Részvények: 2,5
Ingóságok: 2,3
Követelések: 0,2
Adósság: - 1,3
Összesen nettó eszközérték (megtakarítás) 30,2
16/35 anonim válasza:
kb 1 millióm, ami euróban van, de sajnos nincs munkám, így muszáj vagyok ahhoz hozzányúlni, hogy ne haljak éhen
17/35 anonim válasza:
Tele van apám. Havi szinten 2.5-3 Milla között keres átlagosan. Rengeteg pénze van. Én meg akarok valamit kikérek tőle 500 Ezret azt veszek ki egy panziót, meg hívok egy nőt, whisky,.meki azt arany élet
18/35 anonim válasza:
6 millió.
Mibe lenne érdemes fektetni? Én nem értek hozzá.
19/35 anonim válasza:
A férjemmel közös kasszán vagyunk, 2,5 milliónk van. 1 millió állampapírban, 1-et még beteszünk majd, fél millió marad likvid.
20/35 anonim válasza:
ugyvan, adjatok azt a keves penzeteket is az allamnak 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!