Mennyi megtakarításod van 2022 ben? Mibe feteted?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 21:03
2/35 A kérdező kommentje:
Nem értem
2022. nov. 14. 21:09
3/35 anonim válasza:
Arra utal, hogy annyit ér most a forint, hogy inkább hajtogat belőle valamit.
4/35 anonim válasza:
400.000 forintnyi megtakarításom van a számlámon, illetve 500 euróm van egy borítékban.
Gondoltam rá, hogy elkezdek foglalkozni a befektetésekkel, mert tanulni is tanulok róla mesterszakon, de jelenleg annyi dolgom van a munkahelyen is meg az egyetemen is, hogy teljesen levagyok nap végére szedálva agyilag :D
6/35 anonim válasza:
Pont nulla. Sakkozok, hogy melyik számlát fizessük be és mitől nem fogunk éhen dögleni.
7/35 anonim válasza:
1 millió. Fogalmam sincs, mibe fektessem,ami hozamot hozna.
8/35 anonim válasza:
kb 300e ft, es 500€, bar nemreg vettem lakast. de havonta hoz 500€-t. halistennek kp-van fizetnek, igy erni is fog valami kesobb az az euro
9/35 anonim válasza:
Ezt mind miből számoljátok ki? Matematikusok vagytok, vagy miből számoljátok ezt ki?
10/35 anonim válasza:
1 millió forintom és 300 euróm van, de ez már 1 éve nem gyarapodott, egyszerűen olyan drága minden, hogy a nettó 420 ezres fizumból nem tudok félretenni. Most váltottam munkát, itt jutalékot is kapok, remélem javulni fog a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!