Feljelentsük a postást?
Ja, kirúgni nem fogják. Senki nincs a helyére azért a nevetséges fizuért. A panaszt közlik vele. Majd kidobja a leveleidet.
Anyámnak pl a számláit dobta a ház mellé a sárba, nem kézbesítette, csomagokat (amikor még kihozták őket) ellopta. Tettek ellene bármit? Nem.
Te azzal foglalkozz, hogy a saját leveledet megkapd. Ami nem a tiéd, tedd a láda tetejére.
Ha tömbház, ennyi idő alatt míg hülyeségeket írkálsz, átfuthattad volna a neveket, hátha mégis ott lakik, akinek jött.
Ha segítenénk másoknak, nem ez az undormány gyűlölet jönne mindenhol szemben, akkor lehetne megoldani a társadalmilag problémákat.
Az abszolút kézen fekvő megoldást meg sem merem említeni, úgysem érti nagyrészt senki, hogy talán kérdezd meg a postást, hogy hogy érzi magát. Biztosítsd, hogy megérted, hogy sok a munkája, sajnálod, hogy tehetetlen az ország. Empátia. Tudom, kurwa magas szint.
Egy ház beomlás meg egy posta tök más. És ha érdekel igen cseszték szét a házam, áramütést szenvedtem. Feljelentettem jókat nevezett a szaki az ügyvédemmel. Nekem kellett kifizetni pluszban. Ennyit ér a magyar jog egy ilyen esetben is nem még egy levélke miatti feljelentés
Te megkapod rendszeresen. A másik max nem... Kidobja a leveleidet aztán te se ennyit érsz el vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!