Érek vele valamit ha feljelentem a buszsofőrt aki állandóan úgy beszél velem mint egy kutyával és félek azzal a busszal menni amin ő van? Mar sirtam is emiatt.
Van egy sofor, aki allandoan mint egy kutyaval ugy beszel velem, szepen koszonok kerek jegyet es o ugy reagal mintha en azt mondtam volna neki hogy dogoljon meg.
Tobbszor elturtem, de par napja szoltam neki hogy velem nem fog tobbet ugy beszelni, az nap sirtam is emiatt annyira megalazo ahogyan viselkedik
Irtam a volannak panasz emailt, de persze nem reagalnak..
En felek felszalni arra a buszra amin o van, ideges vagyok ha erre gondolok es megalazva erzem magam
Nem akarok rendorsegi ugyet magamnak, van rendor a csaladban ezert sem akarok ebbe bele menni, es nem tudom van e ertelme feljelenteni
Ha feljelentem akkor nevtelenul teszem, en figyelmeztettem ot hogy hagyja abba azt a viselkedest amit muvel, de nem fogja abba hagyni, irtam a volannak is hogy tobbszor volt erre pelda es nem fogom ezt elturni de nem reagalnak. Akkor mi mast tehetnek?
Rendorsegen milyen okbol jelentsem fel? Tudnatok nekem segiteni?
Amugy probaltam leszarni ezt az egeszet, de nem tudom mert nap mint nap amikor azzal a busszal megyek terrorizal engem szo szerint a lelkembe tipor
Hagyjam annyiba es stresszeljek tovabb meg sirjak vagy erek vele valamit ha feljelentem nevtelenul? Ti mit tennetek?
Helyesirasert elnezest es amugy a koromat es a nevemet elfeljtettem, nem tudom szamit e. 23L
A sofor nem tudom mennyi, kb 50 korul van
Ha mindennapi mész, vegyél bérletét és nem kell interakció a lépni vele.Majd elmész a busz legvégébe.
Egyébként ismered a civil eletben? Egy faluban laktok? Vmelyik rokonodnak nincs vele fasírtban
Vminoka biztosan van , hogy kiszúrt magának.
Megtörtént eset, hogy a csodálatos Volánbusz egyik sofőrje – mint utóbb kiderült – elugrott a dohányboltba, mégpedig úgy, hogy járó motorral és nyitott ajtóval otthagyta a járművet a megállóban. Képzeld, voltam olyan bátor, hogy felszálltam a buszra, és az első üléseknél helyet foglalva, arra vártam, hogy felmutathassam a visszaérkező sofőrnek a bérletemet. Nem volt benne köszönet. Embertelen hangnemben üvöltözni kezdett velem, hogy mégis mit képzelek magamról. Nyilván „teltház” volt a buszon. Látásból jól ismert, még a végén egy nyugodtabb mondatban megjegyezte azt is, hogy mindig van érvényes bérletem. Ennek ellenére kitett egy verbális megalázásnak a nem túl szabályosan eljáró sofőr. Mégis miért hagyja ott a járművet, pláne úgy, ahogyan fent részleteztem?
Budapesten sem jobb a helyzet, amikor pofátlanul kivárják, hogy odaszaladj az ajtóhoz, majd élvezettel becsapják az orrod előtt. Vagy amikor egyedül áll valaki a megállóban és némi időt megspórolva, úgy dönt, hogy kötelességszegő magatartást tanúsít, és nem veszi fel az utast.
Tudd, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!