Érek vele valamit ha feljelentem a buszsofőrt aki állandóan úgy beszél velem mint egy kutyával és félek azzal a busszal menni amin ő van? Mar sirtam is emiatt.
Van egy sofor, aki allandoan mint egy kutyaval ugy beszel velem, szepen koszonok kerek jegyet es o ugy reagal mintha en azt mondtam volna neki hogy dogoljon meg.
Tobbszor elturtem, de par napja szoltam neki hogy velem nem fog tobbet ugy beszelni, az nap sirtam is emiatt annyira megalazo ahogyan viselkedik
Irtam a volannak panasz emailt, de persze nem reagalnak..
En felek felszalni arra a buszra amin o van, ideges vagyok ha erre gondolok es megalazva erzem magam
Nem akarok rendorsegi ugyet magamnak, van rendor a csaladban ezert sem akarok ebbe bele menni, es nem tudom van e ertelme feljelenteni
Ha feljelentem akkor nevtelenul teszem, en figyelmeztettem ot hogy hagyja abba azt a viselkedest amit muvel, de nem fogja abba hagyni, irtam a volannak is hogy tobbszor volt erre pelda es nem fogom ezt elturni de nem reagalnak. Akkor mi mast tehetnek?
Rendorsegen milyen okbol jelentsem fel? Tudnatok nekem segiteni?
Amugy probaltam leszarni ezt az egeszet, de nem tudom mert nap mint nap amikor azzal a busszal megyek terrorizal engem szo szerint a lelkembe tipor
Hagyjam annyiba es stresszeljek tovabb meg sirjak vagy erek vele valamit ha feljelentem nevtelenul? Ti mit tennetek?
Szia, rendőrségi feljelentést felesleges tenned, nem fog semmi történni. A volán ezeket a panaszokat komolyan veszi, meg fogják jegyzőkönyvezni, meg szivatni ahol tudják. Sajnos a hülyeség utaspanaszokkal is ez megy.
Tényleg sok olyan sofőr van aki megutálta az embereket, meg a munkát ( általában pont az utasok miatt ), de nem hiszem hogy egy vadidegen emberrel 30 másodperces kommunikáció miatt sírnod kéne :)
Ne vedd a lelkedre! Lesznek ennél nagyobb problémáid is.
Egy volános.
De most akkor beszól neked, vagy mi? Vagy csak nem köszönt? És?
A buszsofőrök nagy része bunkó és/ vagy picit nyersen fogalmaznak.
Egyébként, nekem kiskoromban, kb 11 éves koromban volt egy sofőr a buszon amivel jártam, aki ki nem állhatott engem meg a tesómat. A tesómat majdnem odazárta az ajtóval egyszer... Sose köszönt, ha jeleztünk nem állt meg, mert szerinte nem időben nyomtuk meg a gombot.🤷♂️
Azóta én is sofőr vagyok, igaz, nem busz hanem teherautó, de a kötelező, úgynevezett Gki tanfolyamot a buszosokkal együtt kellett csinálnunk...
Volt ott egy, arcra ismerős csávó. Tök jófej volt, mondhatni összehaverkodtunk. Kiderült később, hogy ő buszsofőr, ahogy ő fogalmazott "Élőállatszállító" volt és most is az, azon a járaton, amelyikkel én kiskoromban jártam haza iskolából. Utánna esett le ki is ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!