Milyen érzés, ha téged valaki feljelent zaklatásért?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 22:01
2/5 anonim válasza:
Tévedésnek gondolnám, mivel életemben nem zaklattam senkit és nem is áll szándékomban a jövőben sem. Valakit zaklatni nem normális dolog, tuti valami mentális gubancot jelez.
3/5 anonim válasza:
Én egyszer középsuliban hazafele visszaköszöntem egy kislánynak, aki valamiért köszönt, de tök cuki volt, nem akartam bunkó lenni vele, úgyhogy ja, visszaköszöntem, de amúgy teljesen semlegesen. Mentem tovább, visszanézek nem-e jön utánam, erre látom, hogy az anyja néz és telefonál. 😂 Tök jó érzés volt amúgy... Hát marhára nem. Na, nagyjából ugyanúgy éreznék, mint akkor. F
4/5 anonim válasza:
Próbálkoztak, hogy így felhívják magukra a figyelmemet. Mert vannak beteg elmék, akik mindent bevetnek a cél érdekében. Megoldás: sebezd meg magad.
5/5 anonim válasza:
Én rögtön feljelenteném rágalmazásért. Ha a tényleges zaklatást nem tudja bizonyítani akkor én fogok nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!