Mit csináljak az időmmel egész nap?
Az életem legnagyobb problémája, hogy nem tudok mit kezdeni magammal.
Biztos volt veled is, hogy ránéztél az órára és azt mondtad "Oh, még csak 4 óra?!" Na velem ez így van reggel 11-től este 11-ig. Az év 365 napján.
Nincsennek barátaim. Sosem voltak. Nagyon nehezen szerzek barátokat, egyszerűen nem vagyok szimpatikus a nőknek-lányoknak. Ez tini koromtól kezdve így van. Munkahelyeimen is így volt mindig, sosem voltam szimpatikus.
Kivéve férfiakat, nekik szimpatikus voltam kivétel nélkül (ez egy másik téma miért, hagyjuk is..)
Tehát barátnőim nincsennek, és valószínűleg nem fog változni ez soha.
Nekem a napok többsége egy örökkévalóságnak tűnnek, mert nem tudok mit csinálni az első 2-3 órát kivéve, miután felkelek.
Részmunkaidőben dolgozom otthonról, de ott se kell semmit csinálni. Csak várom, hogy teljen az idő és este legyen.
Próbáltam szinte mindent: film, sorozat, könyv, nyelvtanulás, séta... könyvtárba járni, sportra járni, de még mindig marad egy csomó-csomó időm, ami óriási teher nekem.
Hétvégékről meg ne is beszéljünk.... :((
Mit tanácsolsz?
Esetleg önkénteskedés? Ami neked szimpatikus, olyan társadalmi ügy mellé állhatnál és valamennyit az idődből erre adnál Nagyon sokféle van.
Vagy sport, vagy tanulni valami újat..kirándulás?
Én is részmunkaidőben dolgozom délután 2 és 6 között.
Van amikor nem csinálok semmit délelőtt és napokig ez megy.
Nagyon unalmas...Hétvégén még rosszabb mert itthon vagyok egész nap.
Egyszerűen nem tudom mivel lekötni magam.
31/N
Tűzz ki célokat!
Dolgozz több helyen, tanulj, sportolj, köss barátságokat, tanulj nyelveket, utazz!
Sokan írtátok, hogy dolgozzak több helyen.. Dolgoznék én több helyen, de nincs rá lehetőség!
Részmunkaidős állás mellett csak egy másik részmunkaidősre mehetek.
Főállásra nem vettek fel, egy meghirdetett állásra jelentkeznek több százan, többdiplomások is. Nagyon nehéz manapság elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!