Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt sok idős...

Miért csinálja ezt sok idős ember?

Figyelt kérdés

Mint a legtöbb diák én is busszal járok suliba. Mikor megyek haza gyakran jár busz, úgyhogy sokszor van ülőhely is.

Alapvetően semmi bajom nincs azzal, ha mellém ülnek, de ha van más teljesen szabad hely (úgy értem, hogy ugye kettesével vannak a székek, és mindkettő üres) akkor miért mellém ülnek? Akkor megértem, ha fáj a lába és a busz másik felében van a hely, de ma pl felszállt egy bácsi a buszra és elment kettő teljesen szabad hely mellett. Még szemezett is velük, láttam ahogy nézi őket. Erre eljött addig a székig ahol én ültem és megkérdezte, hogy leülhet e. Nekem a következő megállónál le kellett szállnom, úgyhogy felálltam és mondtam, hogy persze, én amúgy is leszállok. Erre csalódottan leült. Még akkor is megérteném, ha a többi hely menetiránnyal szemben lenne, de nem, mindegyik ugyanarra nézett.

Régebben egy néni csinálta ezt, ráadásul túlsúlyos volt, úgyhogy alig fértem el. Ennél az incidensnél konkrétan mellettünk volt egy hely ahol senki nem ült.

Miért jó ez? :D

Egyáltalán nem bunkóságból kérdezem, csak érdekel :DD

2022. nov. 9. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Chad vagy?
2022. nov. 9. 21:37
 2/12 K.O. ***** válasza:
78%
sztem szeretnének beszélgetni egy kicsit, mert lehet otthon már nem tudnak.. mert nincs kivel.. a kocsma meg nem az ő világuk:D én szeretem mikor mellém ülnek, vagy megtalálnak a buszmegbe és elmesélik az egész életüket, sztem cukik:D
2022. nov. 9. 21:39
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Ezt feltétlen nézd meg:

[link]

Mellesleg mert magányosak. Szeretnek beszélgetni.

Néha idegesítő, de őket is meg lehet érteni.

Én álltalában ha nincs kedvem beszélgetni bedugom a fülembe a fülest, sapka a fejembe, és mereven bámulok kifelé.

De volt, hogy akkor is oda ült, hozzam szólt én pedig válaszoltam: Nerozumiem.

Kiejtése: Nyerozumiem.

Szlovák. Azt jelenti nem értem. Csenben békén hagytak.

2022. nov. 9. 21:44
 4/12 A kérdező kommentje:

#1 ?

#2 Erre én is gondoltam, de csak leülnek, nem beszélnek :DD

2022. nov. 9. 21:44
 5/12 A kérdező kommentje:

#3 csak most látom, hogy írtál

Persze, megértem őket is, de eddig egy néni kérdezte meg, hogy merre megy a busz, és ez volt az összes amit a "bocsi, szabad lesz?"-en kívül mondtak nekem XDD

A videót meg majd megnézem :DD

2022. nov. 9. 21:49
 6/12 K.O. ***** válasza:
100%

21:44

az para:D igy kezdodnek a horrorfilmek..:D

2022. nov. 9. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Később is szállnak fel még emberek? Mert amúgy meg, amikor többedmagaddal szállsz fel a buszra néhány megálló után a végállomástól, akkor meg úgy néz ki egy átlag busz, hogy minden kettes helyen ül már egy ember, és nem tudtok hova leülni, hogy egymás mellett üljetek. Lehet erre akarnak tekintettel lenni?
2022. nov. 9. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 igen, sok helyen megáll a busz
2022. nov. 9. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem érdekel. Üljön le, én elvagyok a zenémmel, vagy a könyvemmel (amit írok). Ha csak beszélgetni akar, rossz számot húzott, mert nem cseverészek ismeretlenekkel.
2022. nov. 10. 13:33
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 én is olvasni vagy írni szoktam buszon, ráadásul hófehér a bőröm és hatalmas karikák vannak a szemeim alatt, úgy nézek ki, mint egy hulla, nem gerjesztek túl sok szimpátiát az emberekben :DD
2022. nov. 10. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!