Több hétig azt hittem, hogy tetszek valakinek, aki nekem is tetszik. Annyira egyértelműnek vettem a jeleket, a jelenlétében éreztem is, hogy ez valami más lehet, mint az eddigiek. Aztán elkezdtem olvasgatni a neten, hogy milyen jelekre érdemes figyelni és tulajdonképpen meg kellett, hogy állapítsam, hogy ezek egyáltalán nem voltak jelek. (Persze tudom, hogy egyénenként más, hogy ki hogy fejezi ki az érzéseit.) Valószínűleg az történt, hogy nekem mivel ő nagyon tetszett, ezt kivetítettem rá és minden apró viselkedését bemagyaráztam magamnak, hogy ezért és ezért csinálja. Jelenleg olyan csalódott vagyok, mintha egy tényleges párkapcsolatom ért volna véget. Mondjátok meg, hogy lehetek ilyen béna?
Szerintem nem az internet fogja megmondani a tutit, akármit is olvastál, simán lehet, hogy tényleg tetszel neki. Próbáld a valós világban kideríteni.
2022. júl. 10. 12:07
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, a magam módján. Persze, nem a neten olvasottakra alapozom csak, hanem amiket jeleknek vettem, azok jelenthetnek mást is, tehát nem egyértelműek.
2022. júl. 10. 12:09
4/5 anonim válasza:
Sajnos ezek miatt sem jók a játszmázások. Azért régen, amikor ennyire nem volt alamuszi a két nem egymással, ennyi taktikázás nem volt. Persze voltak régebben is konfliktusok, bőven, de sokkal több volt az egyenesség az emberekben a másik felé.
Azt javaslom, ne játszmázz; ha akarsz valakitől valamit, azt kommunikáld és ne mindenféle bemagyarázott jelekre alapozz kapcsolatokat. El nem tudod képzelni, milyen ártalmai vannak ezeknek a "jeleknek" és a mögöttük húzódó játszmázásoknak.
Legyél egyenes a másikkal, és te ugyanígy várd el a mésiktól!
2022. júl. 10. 12:57
5/5 anonim válasza:
Jártam így. 1,5 évig szenvedtem tőle, utána lett egy kapcsolatom és az húzott ki ebből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!