Kell félni attól, hogy az olyan nőgyűlölők, mint sok incel, akik a nőket hibáztatják, hogy 25+35 évesen soha nem volt még nőjük erőszakot követnek el?
Egyébként eddig én naiv azt hittem, hogy a társadalom "béklyói" közt kell gondolkodjak, nem gondoltam, hogy vannak olyanok mint a #118 és #120 válasz jegyzői, akik szerint mondjuk a nemi erőszak is elfogadható!
ui. a természet törvényei szerint a gyilkosság is, az de tényleg ezt szeretnénk?
121-122, szerintem kicsit többet látsz bele azokba a kommentekbe mint amit az íróik szántak:D
Mondjuk eleve ez a "természet törvényei" dolgot el kéne felejteni, 2-3000 éve nem aszerint élünk...
123asnak van igaza
Semmi ilyesmit nem mondtam csak annyit hogy az ilyen nőket UJRAFELOSZTOS (jezusom EMBERI lényekről beszélsz) emberek jobb ha nem szaporodnak
Ő kezdte a természet törvénye szrsagot is. Aszerint meg így működnek a dolgok
A való életben meg nyilván nem mert emberek vagyunk
Ennyiből szólt a 2kommentem
Semmi nemi erőszak legalizasarol meg ilyenek
Természet törvényei alapján nem lennének incelek és a nőknek sem lenne beleszólásuk nagyjából semmiben.
Az, hogy vannak incelek és az is, hogy a nőknek van szava mind a társadalom vívmánya!
125! arra nem gondolsz, hogy ez alá a kérdés alá nem csak ketten írunk! Vagy akkor e logika mentén te vagy a 123-as válaszoló is, nem? Ja akkor ezek szerint mégsem...meg most nem azért, de nem nézitek, a "pipákat"? Se a válaszírói stílust? Mert ezek szerint az se megy...
Figyelj, nem lenne szégyen annyit mondani, hogy: "Bocs, hülye voltam, igazad van!" és már léphetnél is tovább, nem kéne ennyit okoskodnod.
126
Lennének incelek, mert a nagyobb mindig elvenné a gyengébb nőjét...régen is úgy volt, a chadek mentek vadászni, és az incelek akik gyengék voltak (mint ahogy manapság) a nőkkel bogyókat szedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!