Ha valaki lefényképezett az utcán, mennyire kell félni hogy visszaél vele?
Figyelt kérdés
Mondjuk sok nem látszott ki belőlem csak a szemem, mert maszkban, kapucniban voltam, de akkor is2021. nov. 14. 16:30
2/9 anonim válasza:
Édes istenem, amikor a butaság rosszindulattal párosul...Rossz kombináció.
3/9 anonim válasza:
Mit lehetne egy képpel - föleg ha még nem is látszik belöled semmi - visszaélni?????
4/9 anonim válasza:
Hogy lehet egy utcán készült képpel visszaélni? Semmi ötletem sincs, ez hogy müködne!
5/9 anonim válasza:
Adatvédelmi szempontból nem járultál hozzá, hogy a képed nyilvánosságra kerüljön, ennek biztos tudatában van. Nem kell idegeskedni.
6/9 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen, nem tudtam mire vélni. De tény, hogy nagyon rosszul esett nekem is.
7/9 anonim válasza:
Gondoltál már bele abba, hogy hány idegenek által készült képben vagy benne? utcán mikor csak sétálsz akarva akaratlanul benne vagy valahol a háttérben ha tudsz róla ha nem. Vissza éltek már vele? nem hiszem. Na ennyire.
8/9 anonim válasza:
Van okod félni valamitől? Törvényt sértettél? Védett személy vagy?
Amikor Rómában jártam, egyszer akartam egy olyan szűkebb téren fotózni, ahol épp katonák voltak, nem a katonákat, csak nem tudtam másképp beállítani a képet, hogy ne kerüljenek bele. Odajött valaki, és megkért, hogy töröljem a képet, ha fotóztam. Sajnos csak pár napot voltam ott, és nem tudtam oda visszamenni úgy fotózni, hogy ne legyenek ott, így azt a helyet nem tudtam a maga szépségében megörökíteni.
9/9 anonim válasza:
Nem értem egyet én sem ezekkel az önjelölt "David Attenborough"-kkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!