Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kell félni attól, hogy az...

Kell félni attól, hogy az olyan nőgyűlölők, mint sok incel, akik a nőket hibáztatják, hogy 25+35 évesen soha nem volt még nőjük erőszakot követnek el?

Figyelt kérdés

2022. nov. 9. 06:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
26%

108

Haha, mert a rosszfiúk, gengszterek stb nem csak pinát akarnak hanem női gyöngédséget és szerelmet :D

Te mèg saját női természetes sem ismered és folyton hazudsz magadnak.

Lehet meggyőzöd magad, hogy azért szereted BMW-s Auréliót mert nagyszerű ember, de az igazság akkor is az, hogy azért vagy vele amit én mondtam.

2022. nov. 16. 10:55
 112/129 anonim ***** válasza:
68%

111, azt leszámítva, hogy férfi vagyok...:D

A gengszterekre meg nincs mit mondani. Nem a TVből kéne ismekredni a világgal.

2022. nov. 16. 10:57
 113/129 anonim ***** válasza:
31%

110

Az a minimum, hogy szembesítem másokat saját felszínességükkel.

Meg ennek amúgy sok vetülete van. Például suliban megaláztak emberségemben, az emberek ítélkeznek felettem stb. Mind a fránya genetika miatt.

Minimum, hogy visszavágok nekik és rosszat kívánok.

2022. nov. 16. 10:58
 114/129 anonim ***** válasza:
23%

A BMW-s Aurelio Dosztojevszkij regenyt olvas a szive holgyenek, hiszen o egy sophisticalt lelek, nem tudtad? :)

38F incel

2022. nov. 16. 11:00
 115/129 anonim ***** válasza:
81%

113, de itt te vagy felszínes, hiszen te nem vagy hajlandó emberként tekinteni másokra, és te vagy azki csak az állati ösztönt látod ott, ahol ennél bőven több van.

És engem is bántottak anno a suliban, éveken át félelemben tartottak, naponta ütöttek. De... attól még miért kívánjak másoknak rosszat? Olyanoknak, akiknek ehhez semmi köze nem volt?

Az erőszak erőszakot szül. Ha téged bántottak, akkor te bántani fogsz másokat. És akit te bántottál, azt fogja érezni, hogy őt bántották, és ezért bántani fog másokat. Ezáltal pontosan azzá válsz, mint akiket utálsz. Hát gratulálok:D Esetleg élpj ki ebből a körből és mondd azt, hogy te nem akarod, hogy mások elszenvedjék azt, amit te is elszenvedtél, mert tisztában vagy vele mennyire rossz volt. Én megtettem, nem adtam tovább az erőszakot, szóval tisztában vagyok vele, hogy lehetséges megtörni a kört. Döntés, önismeret és önuralom kérdése.

Minél többet írsz, annál egyértelműbb, hogy te csak passzív megfigyelője vagy a saját életednek. Te nem csinálsz dolgokat, hanem a dolgok történnek veled amikre te csak reagáln ivagy képes öntudatlanul. Javaslom kezdj el élni.

2022. nov. 16. 11:09
 116/129 anonim ***** válasza:
6%

115

Felpontoztalak mert érzem a jó szándékot az írásodban.

Valóban nem bántok ártatlan embereket, való életben nem is nagyon van alkalmam bárkit bántani, tehát nem miattam olyan a világ amilyen. Más kérdés, hogy sokszor szeretném ha azt éreznék amit én, mert akkor nem ítélkeznének, mint ahogy most , hiszen ítélkezni könnyű.

Nem én élek állati szinten, én csupán látom, hogy az emberek általában úgy élnek és nem vesznek tudomást róla, aztán meg kioktatnak másokat. Gyengébbeket bántanak igazságtalanul majd rájuk fogják, hogy ő provokálta ki azzal ahogy nézett, járt, lélegzett és más elképesztő légből kapott okok miatt.

2022. nov. 16. 11:19
 117/129 anonim ***** válasza:
76%

Jah, sejtem, hogy vlaójában nincs sok lehetőséged bántani másokat, szerencsére a legtöbb embernek tényleg nincs ilyesmire lehetősége az iskola után. Kivéve a családját. És itt bejön a képbe az, hogy ezzel az "az a minimum, hogy visszavágok" felfogással simán előfordulhat az, hogy ha össze is jön egy kapcsolat, akkor idővel te leszel az, aki bántani fogja amásikat. Tudok konkrét példát, kibszott szomorú sztori:S

Minden bántás nélkül, én javasolnám, hogy kezdj ezekkel a sérelmekkel valamit. Pszichoterápia pl nagyon sokat tudna segíteni. Hidd el, ha le tudod tenni ezt az ellenszenvet a világgal szemben, máris máshogy látnád a dolgokat. Én például ritkán látom azt, hogy az emberek tényleg állati szinten működnének. Ha látom, az elsősorban erőszak formájában jelenik meg, amikor valaki képtelen uralkodni magán és pl továbbadja azt a sérelmet, amit kapott.

Nekem az a kép amit te lefestesz az emberekről arra emlékeztet amit még gimiben alkottam az emberekről, meg ami a TVből ömlik az emberre. Sablonos, sztereotipikus leírás ami még a felszínen is gyakran téved, mélyebbre meg egáyltalán nem megy. Mondjuk eleve óvakodom az olyan kijelentésektől, hogy "az emberek ilyenek vagy olyanok" mert mint mindne általánosítás, hamis lesz ez is.

Ráadásul a cél a monogám párkapcsolat. Nem kell törődni azzal, hgoy az emberek milyenek. ELég egyetlen ember. És az butaság állítani, hogy nincs egyetlen nő sem aki alkalmas lenne egy monogám párkapcsolatra, mert igazából 25 környékén már ők vannak többségben szerintem. Az tény, hogy kamaszként botrány nehéz stabil párkapcsolatot fenntartani, de talán nem is feltétlen cél..

2022. nov. 16. 11:29
 118/129 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen jól működik a természetes szelekció hogy az ilyen emberek mint az itteni incelunk nem jut nőhöz😁
2022. nov. 18. 15:10
 119/129 anonim ***** válasza:
11%
118! igen, elvégre azok a férfiak, akik meg jutnak, azok mind ideális hercegek fehér lovon, akik sosem okoznak semmiféle se lelki se testi bántalmat a "szeretett" nőnek...ja de! 😁
2022. nov. 18. 15:16
 120/129 anonim ***** válasza:
68%

Érvelési hiba mivel puszta természeti törvényekről beszélünk most nem pedig arról hogy mind jo és kedves meg minden

A természet törvénye: a rátermett erős vonzó szaporodik a gyenge nem

Attól hogy gci meg a többi stimmelhet

2022. nov. 18. 15:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!