Szerinted milyen lesz a jövő? Az emberek milyen irányba fognak változni? Mi lesz az országgal?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 21:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem szomorú!
Gépies, technokrata, biorobotos, készpénz- és magántulajdon-nélküli.
Az ember megszűnik embernek lenni, az érzelmek elsivárosodnak.
Remélem, sokan imádkoznak az országért és megvédenek bennünket odaföntről!
2/7 anonim válasza:
Szívesen megmondanám csak sajnos szervizben van a jósgömböm :/
3/7 anonim válasza:
Hogy milyen? Hát...sztem nem véletlenül próbálják már minden hónapban a katasztrófajelző szirénákat.
4/7 anonim válasza:
Azokat régebben is próbálták havonta.
5/7 anonim válasza:
Ha az USA egyeduralkodó akar lenni, akkor nem sok jóra számíthatunk, persze csak ha el hisszük, hogy Jeffrey Epstein öngyilkos lett, mert akkor még reménykedhetünk, hogy nem akarják majd a gyerekeinket megerőszakolni(Mondjuk nem mint ha most nem azt csinálnák...), egy szinte biztos, hogy lesznek nehéz napjaink, elveszik a tulajdonunkat, nem lesz mit ennünk, stb., de hogy utána mi lesz, nem tudom. Azt tudom, hogy Orbán Viktor királyunk 2030-ig fog a trónján uralkodni, aztán lehet átadja ezt az álkeresztény pedo hajlamú országot az iszlámoknak, kitudja.
6/7 anonim válasza:
#5-vagyok. Ha jól belegondolunk, akkor még a globális felmelegedés is az Epstein féléknek kedvez!
7/7 anonim válasza:
Szörnyű. És az emberek miatt lesz még rosszabb. (A politikának nincs köze hozzá, amilyen a vezető, olyan a társadalom). Sajnos annak a 10% magyarnak, akinek valamennyire még ép az elméje, jó állapotú, kevés lesz lenyomni a 90% roncsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!